انجمن ایران پی اچ پی
سوال در مورد yii framework - نسخه قابل چاپ

+- انجمن ایران پی اچ پی
+-- انجمن: پی اچ پی/PHP (https://forum.iranphp.org/Forum-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-PHP)
+--- انجمن: فریم ورک ها و اکستنشن ها (https://forum.iranphp.org/Forum-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D9%88%D8%B1%DA%A9-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%B4%D9%86-%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: YII (https://forum.iranphp.org/Forum-YII)
--> +---- موضوع: سوال در مورد yii framework



سوال در مورد yii framework - آگرین - ۱۳۹۳ مهر ۲۶

مدت زیادی نیس که یادگیری phpو شروع کردم. و قصد یادگیری yii framework و دارم. متاسفانه چیزی از yiiدستگیرم نمیشه. میخواستم بپرسم دستورای yii و تو چه محیطی مینویسن,مثلا این دستور و توی چه محیطی باید بنویسم . ممنون میشم کمکم کنید . config=dirname(__FILE__).'/protected/config/main.php' $;


RE: سوال در مورد yii framework - webnevesht - ۱۳۹۳ مهر ۲۶

سلام دوست عزیز.
این جور دستورات رو نیازی نیست جایی بنویسی.دستوری هم که نوشتی یه دستور پیش فرضه خود Yii هست که توی فایل اصلیش نوشته میشه...

حقیقتش الان جایی باید برم وگرنه مفصل توضیح میدادم بهت:
Yii مثل هر فریم ورک دیگه ای یه سری پوشه و فایل داره که اسکلت اصلی این فریم ورک رو میسازن.
سه تا پوشه اصلی هست که شما فایلها اونجا قرار میگیره:
1-Controller
2-Model
3-View

شما در اصل با این سه پوشه سر و کار داری.که پروژه خودت رو در سه لایه جداگانه پیاده سازی کنی.Blush


RE: سوال در مورد yii framework - آگرین - ۱۳۹۳ مهر ۲۷

بابت راهنماییتون سپاس گزارم. اگه فرصت کردید و بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.


RE: سوال در مورد yii framework - Maysam.m - ۱۳۹۳ مهر ۲۷

من توصیه میکنم شما که تازه شروع به یادگیری php کردید سراغ یادگیری فریمورک نرید. بهتره اول خودتون کد نویسی رو شروع کنید و تا سطح حداقل مقدماتی با php کارکنید . بعدا که توی تجزیه و تحلیل و کدنویسی اسکریپت مشکلی نداشتید و خواستید سرعت کارتون رو بیشتر کنید سراغ فریمورک برید


RE: سوال در مورد yii framework - آگرین - ۱۳۹۳ مهر ۲۷

باید حتما یادش بگیرم , اختیاری نیس اجباریه. بازم ممنون که وقت گذاشتید.


RE: سوال در مورد yii framework - webnevesht - ۱۳۹۳ مهر ۲۸

منم اجباری یاد گرفتم.آسونتر از چیزی بود که فکرشو میکردم. چقدر راجع به MVC اطلاعات دارین؟


RE: سوال در مورد yii framework - آگرین - ۱۳۹۳ مهر ۲۸

متاسفانه خیلی کم از mvcبلدم. منبع خوبی واسه یادگیری mvcندارم. فقط میتونم بگم در حدمختصر با mvcآشنام.


RE: سوال در مورد yii framework - webnevesht - ۱۳۹۳ مهر ۲۸

یه مقدار راجع به خود MVC بخونین...و بعد هم میتونین از روی مستندات Yii شروع کنین به خوندن.یه مثال خوب برای تمرین هم سیستم بلاگ Yii هست که آموزشش توی سایتش هست.