انجمن ایران پی اچ پی
مشکل در آپلود فایل - نسخه قابل چاپ

+- https://forum.iranphp.org - انجمن ایران پی اچ پی
+-- انجمن: پی اچ پی/PHP (/Forum-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-PHP)
+--- انجمن: فریم ورک ها و اکستنشن ها (/Forum-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D9%88%D8%B1%DA%A9-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%B4%D9%86-%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: CodeIgniter (/Forum-CodeIgniter)
+---- موضوع: مشکل در آپلود فایل (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84--5364)

صفحه‌ها: 1 2


مشکل در آپلود فایل - af6900 - ۱۳۹۱ مهر ۱۳ ۰۷:۵۳ عصر

وقتی میخوام آپلود کنم این خطا رو میده هرکاری کردم درست نشد دوستان کمکی بکنند مرسی
کد:
[align=left]
A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: escapeshellarg() has been disabled for security reasons

Filename: libraries/Upload.php

Line Number: 1066[/align]

این هم کدی هاست که برای آپلود نوشتم
کد:
            $config['upload_path'] = "./images/uploads/personnel";
            $config['allowed_types'] = 'gif|jpg|png';
            $config['max_size']    = '100';
                $this->load->library('upload', $config);
                        $this->upload->do_upload();



RE: مشکل در آپلود فایل - Reza - ۱۳۹۱ مهر ۱۴ ۰۲:۰۳ صبح

نقل قول: Message: escapeshellarg() has been disabled for security reasons
فکر کنم مشکل از سرور باشه .

توی فایل libraries/Upload.php خط 1066 یه @ بذار پشتش ماس مالیش کن .
البته ببین کارش چیه خودت اینور توی کنترلر پیاده اش کن .


RE: مشکل در آپلود فایل - pary_daryayi - ۱۳۹۱ آبان ۱۵ ۰۷:۳۲ عصر

سلام .
نام و مشخصات تصویر آپلود شده در دیتابیس به درستی درج میشه ، ولی در مسیر تعریف شده ، تصویری ذخیره نمیشه.
غیر از تنظیم base_url() و
کد PHP:
$config['upload_path']   = './main/upload/'
تنظیم دیگه ای لازمه ؟
در ضمن چرا " . " قبل از / تو تعریف مسیر در user_quid هست ؟
http://codeigniter.com/user_guide/libraries/file_uploading.html


RE: مشکل در آپلود فایل - af6900 - ۱۳۹۱ آبان ۱۶ ۱۲:۴۰ عصر

(۱۳۹۱ آبان ۱۵ ۰۷:۳۲ عصر)pary_daryayi نوشته شده توسط:  سلام .
نام و مشخصات تصویر آپلود شده در دیتابیس به درستی درج میشه ، ولی در مسیر تعریف شده ، تصویری ذخیره نمیشه.
غیر از تنظیم base_url() و
کد PHP:
$config['upload_path']   = './main/upload/'
تنظیم دیگه ای لازمه ؟
در ضمن چرا " . " قبل از / تو تعریف مسیر در user_quid هست ؟
http://codeigniter.com/user_guide/libraries/file_uploading.html

تنظیمات دیگه ای نداره اگر مسیر رو درست وارد کرده باشید باید فایل را منتقل کن
درباره آن /. هم فکر میکنم کار /.. رو انجام میده که به یک پوشه قبل اشاره میکنه ولی دقیق مطمعن نیستم


RE: مشکل در آپلود فایل - pary_daryayi - ۱۳۹۱ آبان ۱۶ ۰۱:۲۱ عصر

نقل قول: درباره آن /. هم فکر میکنم کار /.. رو انجام میده که به یک پوشه قبل اشاره میکنه ولی دقیق مطمعن نیستم
فکر نمیکنم این باشه . چون تو پروژه ی شما ، پوشه ی images کنار core هست و به /.. نیازی نداره و با این وجود که /. رو گذاشتید درست عمل میکنه .


RE: مشکل در آپلود فایل - masoud1990 - ۱۳۹۱ آبان ۱۶ ۰۲:۵۱ عصر

نمیدونم چرا ولی توی بعضی از سرور ها اگر اون "." رو نزاری کار نمیکنه


RE: مشکل در آپلود فایل - pary_daryayi - ۱۳۹۱ آبان ۱۶ ۰۵:۲۶ عصر

دوستان ممنونم حل شد.
-------------------------------------
فقط یه سوال دیگه در مورد آپلود :
اگر بعنوان مثال ما یه فرم آپلود بدین صورت داشته باشیم :
کد PHP:
<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data" name="form1">
آپلود تصویر
<input name="mfile" type="file" id="mfile" />
<
input name="upload" type="submit" id="upload" value="Submit">
</
form
بدین صورت (در صورتی که از CI استفاده نکنیم ) دریافت میکنیم :
کد PHP:
$tem=$_FILES['mfile']['tmp_name'];
$name=$_FILES['mfile']['name']; 
و دقیقا با نامی که برای آپلود تعیین شده ( mfile ) ، به اون دسترسی داریم و ادامه ی مراحل ...
تو CI ، برای آپلود تو قسمت مدل ، بدون اینکه نام آپلود دریافت بشه ، آپلود بدرستی انجام میشه . چطور تشخصیص داده میشه ؟
اگر تو فرممون دو آپلود مختلف داشته باشیم چطور باید این تفکیک رو مشخص کنیم ؟


RE: مشکل در آپلود فایل - af6900 - ۱۳۹۱ آبان ۱۶ ۰۷:۴۳ عصر

من هم تو پروژم نیاز به دوتا آپلود داشتم که قسمت آپلود رو دوبار نوشتم یکی داخل کنترلر admin و یکی هم داخل model_project هست


RE: مشکل در آپلود فایل - hidensoft - ۱۳۹۱ آبان ۱۶ ۰۹:۴۵ عصر

من از همون روز اول که یادم میاد با این کلاس آپلود Ci مشکل داشتم :دی پیشنهاد می کنم خودتون دستی این کارو بکنید یا چمی دونم وایسید من یکی نوشتم ببینم چطور از آب درمیاد یا از همین استفاده کنید :دی


RE: مشکل در آپلود فایل - pary_daryayi - ۱۳۹۱ آبان ۱۷ ۰۱:۱۹ صبح

مرسی . من بیشتر دوست داشتم بدونم چطور تشخیص داده میشه که این آپلود دریافت شده ؟
شاید هم این معلوم میکنه که تو فرم آپلود وجود داره و آپلود داره اتفاق میفته :
کد PHP:
form_open_multipart('admin/manage_works/addWorks'
چون هر چی گشتم هیچ کجا از اسمی که برای آپلودمون تعریف کردیم ، استفاده نشده.

ببخشید آقای hidensoft " : دی " یعنی چی ؟ خیلی استفاده میکنید.Blush



صفحه‌ها: 1 2