انجمن ایران پی اچ پی
گرفتن نام صفحه - نسخه قابل چاپ

+- https://forum.iranphp.org - انجمن ایران پی اچ پی
+-- انجمن: پی اچ پی/PHP (/Forum-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-PHP)
+--- انجمن: کدنویسی (/Forum-%DA%A9%D8%AF%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C)
+--- موضوع: گرفتن نام صفحه (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87)



گرفتن نام صفحه - moh3nmir - ۱۳۹۱ مهر ۳ ۱۲:۲۹ عصر

با سلام و درود و عرض خسته نباشید
من می خوام اسم صفحه ای رو که کاربر داخلش هست رو بگیرم
که یه فکری بذهنم رسیده بوسیه آدرس بار ولی بعید بدونم جالب باشه و اونم اینه که با استفاده از تابع $_SERVER و exploade کردن اسم اون صفحه رو جدا کنم
مثلا می خوام newthread رو بگیرم
کد:
http://forum.iranphp.org/new/newthread.php
آبا تابع یا راه حل خاصی هست که کار رو راحت تر کنه ممنون میشم راهنمایی کنید.


RE: گرفتن نام صفحه - undefined - ۱۳۹۱ مهر ۳ ۱۲:۵۲ عصر

نقل قول: که یه فکری بذهنم رسیده بوسیه آدرس بار ولی بعید بدونم جالب باشه و اونم اینه که با استفاده از تابع $_SERVER و exploade کردن اسم اون صفحه رو جدا کنم
خب همین کارو انجام بده،

ادرس رو بگیر،
با exploade ادرس رو به ارایه تبدیل کن و اخرین عنصر این ارایه رو بردار،
php. رو هم طبیعتا باید حذف کنی.


RE: گرفتن نام صفحه - ooghry - ۱۳۹۱ مهر ۳ ۱۰:۴۹ عصر

کد PHP:
pathinfo('http://forum.iranphp.org/new/newthread.php',PATHINFO_FILENAME 
خروجیش همونیه که میخوای،فلگ های دیگش رو هم تو php.net نگاه کن

نقل قول: با exploade ادرس رو به ارایه تبدیل کن و اخرین عنصر این ارایه رو بردار،
اگر آدرس این شکلی باشه google.com/index.php?q=/test
اونوقت آخرین خونه از آرایه اسم صفحه نیست.


RE: گرفتن نام صفحه - undefined - ۱۳۹۱ مهر ۴ ۱۲:۵۳ صبح

ممنون Heart
نمیدونستم چنین تابعی وجود داره.


RE: گرفتن نام صفحه - moh3nmir - ۱۳۹۱ مهر ۴ ۰۹:۰۳ صبح

بسیار سپاس Heart
کد PHP:
<?php
$path_parts 
pathinfo($_SERVER['REQUEST_URI']);
echo 
$path_parts['filename']; //newthread
?>