انجمن ایران پی اچ پی
کار با div & oخاصیت position - نسخه قابل چاپ

+- انجمن ایران پی اچ پی
+-- انجمن: کلاینت ساید/Client side (https://forum.iranphp.org/Forum-%DA%A9%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AF-Client-side)
+--- انجمن: HTML و CSS (https://forum.iranphp.org/Forum-HTML-%D9%88-CSS)
--> +--- موضوع: کار با div & oخاصیت position



کار با div & oخاصیت position - bcmodir - ۱۳۹۰ مرداد ۱۳

سلام دوستان به نظر شما کار با position درسته یا نه
چون من یه جایی شنیدم که مکانش توی مرورگرای مختلف متغیره

کد پی‌اچ‌پی:
<div style="position:absolute; width: 86px; height: 47px; left: 4px; top: 6px;" >salama</div

اینکد رو هم ببینید
کد پی‌اچ‌پی:
<div>
   <
div style="position:absolute; border:thin; background-color:transparent; left: 210px; width: 825px; top: 107px; height: 23px;">salam</div>
        <
div
            style
="background-color:#999999; height:301px; width:857px; position:absolute; top:89px; left:200px;"></div>
        <
div></div></div



RE: کار با div & oخاصیت position - parsisport - ۱۳۹۰ مرداد ۱۳

ما اینجا از دوستانیاد گرفتیم که اصلا اینجوری به هیچ چیزی استایل ندیم و در فایل سی اس اس اینا رو مشخص کنیم و فکر هم نمی کنم درست باشه اگه مکان رو درست تعریف کنی فکرنکنم تو هیچ مرورگری تغییر کنه


RE: کار با div & oخاصیت position - bcmodir - ۱۳۹۰ مرداد ۱۳

ای به چشم مرسی