انجمن ایران پی اچ پی
ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم - نسخه قابل چاپ

+- https://forum.iranphp.org - انجمن ایران پی اچ پی
+-- انجمن: پی اچ پی/PHP (/Forum-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-PHP)
+--- انجمن: کدنویسی (/Forum-%DA%A9%D8%AF%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C)
+--- موضوع: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم (/Thread-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%81%D8%B1%D9%85)



ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم - freemind.sf - ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۴:۱۲ عصر

سلام دوستان . چند تا سوال که همه هدفشون یکیه :

1-چطور میشه از صفحه 1 به صفحه 2 مقداری را بدون ایجاد فرم ارسال کرد و اون طرف پردازشش کرد ؟

2-میخوام فقط از صفحه 1 وارد صفحه 2 بشم . در غیر اینصورت نتونم وارد صفحه 2 بشم.
راستی با window.locate='page2 وارد صفحه میشم.


RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم - hidensoft - ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۴:۴۲ عصر

مقدار رو درون سشن قرار بدید.


RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم - freemind.sf - ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۵:۴۷ عصر

این کار را میکنم . ولی توی هاست دستور SESSION را ERROR میده ولی روی LOCALL نه. تازه من از ob_start استفاده کردم میشه session هم کنارش استفاده کرد


RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم - php - ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۶:۰۵ عصر

چه خطایی میده .

ممکنه خطا به دلیل خالی بودن session باشه ؟ که اگر به خاطر این باشه با یه برسی ساده قبل از انجام عملیات می تونی از بروز این خطا جلوگیری کنی .


RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم - hidensoft - ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۸:۳۵ عصر

توی تمام صفحاتی که با سشن کار می کنی از تابع session_start استفاده کردی ؟


RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم - irfreemind - ۱۳۸۸ اسفند ۱۵ ۰۱:۴۸ صبح

نه توی همه صفحات از session_start استفاده نکردم. راستی بدون دادن لینک اگه با windows.locate تغییر مکان بدم روی صفحات بلزم session کار میکنه ؟


RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم - parvane - ۱۳۸۸ اسفند ۱۵ ۰۴:۱۰ صبح

نه اونجا هم باید session_start فراخوانی بشه


RE: ارسال اطلاعات بدون ایجاد فرم - hidensoft - ۱۳۸۸ اسفند ۱۵ ۰۴:۴۶ عصر

هر جایی که شما از تابع session_start استفاده کرده باشید می تونید از session هم استفاده کنید