انجمن ایران پی اچ پی
عدم ثبت اطلاعات در دیتا بیس - نسخه قابل چاپ

+- انجمن ایران پی اچ پی
+-- انجمن: پایگاه داده/Database (https://forum.iranphp.org/Forum-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-Database)
+--- انجمن: MySQL, MsSQL, PgSQL, SQLite, MongoDb (https://forum.iranphp.org/Forum-MySQL-MsSQL-PgSQL-SQLite-MongoDb)
--> +--- موضوع: عدم ثبت اطلاعات در دیتا بیس



عدم ثبت اطلاعات در دیتا بیس - mortaza_max - ۱۳۹۸ آذر ۲۴

سلام دوستان
این اولین پست من هست و من کاملا تازه کارم و تازه شروع به یادگیری php کردم
من در حال تمرین هستم و برای تمرین تو یه صفحه دوتا فرم طراحی کردم و اطلاعاتشون  رو به یه صفحه دیگه به نام chek.php فرستادم و خالی بودن و یا ناقض بودن اطلاعات رو بررسی کردم .تا اینجای کار مشکلی نیست
حالا خاستم اگه شرط بالا درست بود اطلاعات رو به دیتابیسم بفرسته. من به درستی به دیتابیس و جدولم کانکت میشم ولی اطلاعات داخل دیتابیس ریخته نمیشه و خطایی هم نمیده. البته اطلاعات فرم اولی ریخته میشه ولی دومی نه!
اینم کدهافرم اولی که به درستی ذخیره میشه

کد پی‌اچ‌پی:
<?php
include("config.php");
if(isset(
$_POST["btn-book"])){
    if(empty (
$_POST["book-name"]) || empty ($_POST["nevisande"])){
        
header("location:index.php?emptybook=1010");
        exit;
    }
    else{
        
$book$_POST["book-name"];
        
$nevisande$_POST["nevisande"];
        
$set="INSERT INTO `book`
        (name,book) VALUES 
        ('"
.$book."','".$nevisande."');";
        
$querymysql_query($set);
        if (
$query){
        
header("location:index.php?okbook=1010");
        exit;
        }
        else{
        
header("location:index.php?errorbook=1010");
        exit;
        }
        
    }    

و اینم کدهای فرم دومی که بدون اینکه خطا بده ذخیره نمیشه

کد پی‌اچ‌پی:
if(isset($_POST["btn-custom"])){
    
    
$custom$_POST["custom"];
    
$phone$_POST["phone"];
    
$email$_POST["email"];
    if(empty (
$_POST["custom"]) || empty ($_POST["phone"]) || empty ($_POST["email"])){
        
header("location:index.php?emptycustom=1010");
        exit;
    }
    else{
        
$set"INSER INTO `custom`(custom,phone,email) VALUES ('".$custom."','".$phone."','".$email."');";
    
$querymysql_query($set);
    if(
$query){
        
header("location:index.php?okcustom=1010");
        exit;
    }
    else{
        
header("location:index.php?errorcustom=1010");
        exit;
    }
    
    
}

من توی زمپ کار میکنم. و اگه راهنماییم میکنین خواهشا به زبان ساده بگین که متوجه بشم. تازه کارم


RE: عدم ثبت اطلاعات در دیتا بیس - باز باران با ترانه - ۱۳۹۸ آذر ۲۴

سلام
متغیراتون احتمالا چیزی نمیگیره و خالیه


RE: عدم ثبت اطلاعات در دیتا بیس - mortaza_max - ۱۳۹۸ آذر ۲۴

(۱۳۹۸ آذر ۲۴, ۰۲:۵۶ ق.ظ)باز باران با ترانه نوشته: سلام
متغیراتون احتمالا  چیزی نمیگیره و خالیه

سلام. والا از هر راهی امتحان کردم. بدون استفاده از متغیر و با متغیر. کلا داخل ذیتابیس نمیشینه. ولی فرم اولی دقیقا شبیه همین فرم دومیه ولی اطلاعات میشینه


RE: عدم ثبت اطلاعات در دیتا بیس - mortaza_max - ۱۳۹۸ آذر ۲۴

حل شد دوستان