انجمن ایران پی اچ پی
رفرش شبانه جدول ها و ارسالشان به پایگاه داده! - نسخه قابل چاپ

+- انجمن ایران پی اچ پی
+-- انجمن: پی اچ پی/PHP (https://forum.iranphp.org/Forum-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-PHP)
+--- انجمن: کدنویسی (https://forum.iranphp.org/Forum-%DA%A9%D8%AF%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C)
--> +--- موضوع: رفرش شبانه جدول ها و ارسالشان به پایگاه داده!



رفرش شبانه جدول ها و ارسالشان به پایگاه داده! - hamid123 - ۱۳۹۸ آذر ۱۶

سلام! خوبین؟ 
من میخام برای انبار محصولام یک برنامه درست کنم که هر چی برداشت میشه رو تو جدول درج کنم! تا اینجاشو مشکلی ندارم! دو تا سوال! اول اینکه میخام هر شب ساعت مثلا 12 شب جدول رفرش بشه و همه چیز صفر بشه! ینی جدول برای هر روز باشه! و میخام وقتی که رفرش شد محصولات برداشت شده توی اون روز رو یجایی تو پایگاه داده ثبت کنه! که بتونم تو یک صفحه ی دیگه محصولات برداشت شده رو نشون بدم تا هر وقت خواستم بتونم ببینم فلان روز چ چیزهایی برداشت شده! 
کسی میتونه کمکم کنه؟ Undecided


RE: رفرش شبانه جدول ها و ارسالشان به پایگاه داده! - Y.P.Y - ۱۳۹۸ آذر ۱۶

داستان این علامتها چیه -----> !


اسکریپت عملیات رو خودت باید بنویسی
اما برای اجرا در زمان خاص:
در سرور لینوکس می تونی از برنامه CronJob استفاده کنی
در سرور ویندوز هم از برنامه Task Scheduler


RE: رفرش شبانه جدول ها و ارسالشان به پایگاه داده! - hamid123 - ۱۳۹۸ آذر ۱۶

یه مقدار بیشتر میتونین توضیح بدین؟؟ من اونقدر پی اچ پی بلد نیستم!


RE: رفرش شبانه جدول ها و ارسالشان به پایگاه داده! - Y.P.Y - ۱۳۹۸ آذر ۱۷

توضیح Cron Job:
https://en.wikipedia.org/wiki/Cron

توضیح Task Scheduler:
https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Task_Scheduler