انجمن ایران پی اچ پی
حذف یک فایل با php - نسخه قابل چاپ

+- انجمن ایران پی اچ پی
+-- انجمن: پی اچ پی/PHP (https://forum.iranphp.org/Forum-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-PHP)
+--- انجمن: کدنویسی (https://forum.iranphp.org/Forum-%DA%A9%D8%AF%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C)
--> +--- موضوع: حذف یک فایل با php



حذف یک فایل با php - mohammadmm5400 - ۱۳۹۷ مرداد ۰۶

سلام ایا میشه یک فلدر با نام mohammad را با php حذف کرد؟ چطوری؟


RE: حذف یک فایل با php - Y.P.Y - ۱۳۹۷ مرداد ۰۶

میشه
کد پی‌اچ‌پی:
function removeDirectory($path) {
    
$files glob($path '/*');

    foreach (
$files as $file) {
        
is_dir($file) ? removeDirectory($file) : unlink($file);
    }

    
rmdir($path);
    return;




RE: حذف یک فایل با php - mohammadmm5400 - ۱۳۹۷ مرداد ۰۶

(۱۳۹۷ مرداد ۰۶, ۱۲:۰۴ ب.ظ)Y.P.Y نوشته: میشه
کد پی‌اچ‌پی:
function removeDirectory($path) {
    
$files glob($path '/*');

    foreach (
$files as $file) {
        
is_dir($file) ? removeDirectory($file) : unlink($file);
    }

    
rmdir($path);
    return;


ممنونم دوست گرامی path$ همون آدرس فایله دیگه؟


RE: حذف یک فایل با php - Y.P.Y - ۱۳۹۷ مرداد ۰۶

فایل یا فلدر؟

برای فایل کافیه از دستور unlink استفاده کنی
و برای فلدر از تابع من. $path هم ادرس اون فلدر هست