انجمن ایران پی اچ پی
راهنمایی لطفا - نسخه قابل چاپ

+- انجمن ایران پی اچ پی
+-- انجمن: پی اچ پی/PHP (https://forum.iranphp.org/Forum-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-PHP)
+--- انجمن: کدنویسی (https://forum.iranphp.org/Forum-%DA%A9%D8%AF%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C)
--> +--- موضوع: راهنمایی لطفا



راهنمایی لطفا - Amir.v - ۱۳۹۷ تير ۰۹

درود
میخوام وقتی کاربر از طریق اینپوووووت File
فایل مورد نظرشو که انتخاب کرد آدرس و اسم فایلو نمایش بدم
مثلا: E:/ax/a.jpg
لطفا راهنمایی کنید


RE: راهنمایی لطفا - Y.P.Y - ۱۳۹۷ تير ۰۹

https://www.tutorialspoint.com/php/php_file_uploading.htm

کد پی‌اچ‌پی:
$file_name $_FILES['image']['name'];
$file_size =$_FILES['image']['size'];
$file_tmp =$_FILES['image']['tmp_name'];
$file_type=$_FILES['image']['type']; 



RE: راهنمایی لطفا - Amir.v - ۱۳۹۷ تير ۱۰

(۱۳۹۷ تير ۰۹, ۰۱:۱۲ ب.ظ)Y.P.Y نوشته: https://www.tutorialspoint.com/php/php_file_uploading.htm

کد پی‌اچ‌پی:
$file_name $_FILES['image']['name'];
$file_size =$_FILES['image']['size'];
$file_tmp =$_FILES['image']['tmp_name'];
$file_type=$_FILES['image']['type']; 

بزرگوار tmp_name آدرس موقت فایلو نشون میده من آدرس حقیقی میخوام
Tmp_name واسه آپلود استفاده میشه
یه اسکریپت دارم مینویسم که باید حتما آدرس حقیقی فایلو بدی بهش