انجمن ایران پی اچ پی
مشكل يونيكد - نسخه قابل چاپ

+- انجمن ایران پی اچ پی
+-- انجمن: پی اچ پی/PHP (https://forum.iranphp.org/Forum-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%DA%86-%D9%BE%DB%8C-PHP)
+--- انجمن: کدنویسی (https://forum.iranphp.org/Forum-%DA%A9%D8%AF%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C)
--> +--- موضوع: مشكل يونيكد



مشكل يونيكد - wolfeye - ۱۳۸۸ دى ۱۸

سلام
انكودينگ صفحه من رو UTF-8 ،برنامه رو هم با همين UTF-8 مي نويسم، ديتا بيسمم رو utf8-persian-ci اما مشكلم اينجاست كه نوشته هاي فارسي صفحه به شكل ؟؟ نشون داده ميشه مثلا يك جا نوشتم "كليك كنيد" به شكل علامت سواله، اما اطلاعاتي كه از ديتا بيس خونده شده رو درست نشون ميده
انكودينگ صفحه رو ميزارم رو windows-1256 نوشته ها درست ميشه اما اطلاعات خونده شده از ديتابيس قاتي ميشه،كسي مي تونه كمكم كنه؟


RE: مشكل يونيكد - hidensoft - ۱۳۸۸ دى ۱۸

بعد از اتصال به دیتابیس این کد رو اجرا کنید
کد پی‌اچ‌پی:
mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); 



RE: مشكل يونيكد - wolfeye - ۱۳۸۸ دى ۱۸

اجرا ميكنم اما جواب نمي دهHuh


RE: مشكل يونيكد - zoghal - ۱۳۸۸ دى ۱۸

مشکل شما اصلا ربطی به اندکودینگ دیتا بیس نداره. مشکل شما بر میگرده به اینکه از یک ادیتوری استفاده کرده اید که فایل رو بر اساس anci یا .... ایجاد کرده واسه همینه که نوشته هایی که تو کد های html هست زمانی که انکودینگ صفحات شما utf هست ؟؟؟؟؟ نشون میده.

اگر با دریم ویور کار میکنید. از فایلتون یک save as بگیرید. هنگام save as کردن انکودینگ پیجتون رو رو utf8 بزارید

یا با notepad++ از منو encoding استفاده کنید.


RE: مشكل يونيكد - wolfeye - ۱۳۸۸ دى ۱۸

با ++notepad كار ميكنم
امتحان ميكنم مشكل داشتم ميپرسم Smile


RE: مشكل يونيكد - wolfeye - ۱۳۸۸ دى ۱۹

آقاي صالح
خيلي سپاسگزارم واسه كمكتونHeart
مشكلم رفع شد
ايراد هموني بود كه شما گفتين،واقعا ممنونSmile