مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها



(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 13,908
» آخرین کاربر: ahmadabdollahi
» موضوعات انجمن: 10,631
» ارسالهای انجمن: 61,703

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 90 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 89 مهمان
Google

آخرین موضوعات
بررسی سرعت لود سایت
انجمن: سیستم های مدیریت محتوا
آخرین‌ارسال: ahmadabdollahi
2 ساعت قبل
» پاسخ‌ها: 4
» بازدید: 1,157
تفاوت پروژکتور led
انجمن: بحث آزاد
آخرین‌ارسال: alikashi
۱۳۹۹ دى ۲۳, ۱۰:۴۰ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 26
کمک برای شمسی سازی یک اسک...
انجمن: دیگر موارد
آخرین‌ارسال: mojtabaphp1
۱۳۹۹ دى ۱۳, ۱۱:۲۹ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 28
ایجاد فرم ساز
انجمن: کدنویسی
آخرین‌ارسال: armia_22
۱۳۹۹ آذر ۰۳, ۰۳:۲۴ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 69
اورلی کردن دو بلاک در php
انجمن: کدنویسی
آخرین‌ارسال: salazar.basiliska
۱۳۹۹ آبان ۱۷, ۱۱:۳۷ ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 69
برنامه نویسی سوکت و ایجاد...
انجمن: دیگر موارد
آخرین‌ارسال: kasbookar
۱۳۹۹ آبان ۱۵, ۰۱:۰۷ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 74
استایل برای باکس دانلود
انجمن: HTML و CSS
آخرین‌ارسال: sir1
۱۳۹۹ آبان ۰۹, ۰۷:۰۳ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 262
بهترین design pattern برا...
انجمن: شی گرایی
آخرین‌ارسال: ImanAzadi
۱۳۹۹ آبان ۰۷, ۰۲:۳۳ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 5
» بازدید: 1,055
افزودن کلمه ادیت به گراوا...
انجمن: کدنویسی
آخرین‌ارسال: sir1
۱۳۹۹ مهر ۲۴, ۱۱:۳۹ ق.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 98
انواع حمله های نفوذ و سوء...
انجمن: امنیت
آخرین‌ارسال: Radin-P
۱۳۹۹ مهر ۲۱, ۰۴:۵۵ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 32
» بازدید: 18,081

 
  تفاوت پروژکتور led
ارسال‌شده توسط: alikashi - ۱۳۹۹ دى ۲۳, ۱۰:۴۰ ب.ظ - انجمن: بحث آزاد - بدون‌پاسخ

میخواستم از دوستان در مورد انواع چراغ های LED و دیگر پروژکتورها تحقیق کنم. من در حوزه نورپردازی کار میکنم ولی چراغ های و لامپ های متنوعی هست اگر کسی شرکت خوبی در این حوزه میشناسه هم معرفی کنه. ممنون


  کمک برای شمسی سازی یک اسکریپت
ارسال‌شده توسط: mojtabaphp1 - ۱۳۹۹ دى ۱۳, ۱۱:۲۹ ب.ظ - انجمن: دیگر موارد - بدون‌پاسخ

سلام دوستان وقت همگی بخیر باشه ، من یک اسکریپت خیلی خوبی پیدا کردم که بیش از یک هفته فقط فارسی سازی کردم و هم راستچین سازی کامل الان

یک مشکلی که دارم بلد نیستم شمسی کنم با فایل jdf اگه کسی میتونه کمک کنه تا اسکریپت رو شمسی کنیم

آدرس سایت :  https://niyazwp.ir

[عکس: Capture.PNG]


  ایجاد فرم ساز
ارسال‌شده توسط: armia_22 - ۱۳۹۹ آذر ۰۳, ۰۳:۲۴ ب.ظ - انجمن: کدنویسی - بدون‌پاسخ

سلام دوستان
کسی میتونه بگه برای فرمساز چه تیبل های لازمه خودم یه راهی دارم ولی میخام راه بهتری هست از اون استفاده کنم من اومدم این کاراو کردم:
یه تیبل برای اسم فرم در نظر گرفتم
یه تیبل دیگه وقتی فیلد ها اماده شده مثلا برای اینپوت بیاد تو تیبل اینپوت مشخصات اون اینپوت رو ذخیره کنه مثلا name,type و یه کالمن result هم داشته باشه برای ثبت اطلاعات 
یه تیبل دیگه برای لینک فرم
حالا وقتی فرم به کاربر نمایش داده شده اطلاعاتشو وارد کرد دیتای هر فیلذ توی تیبل خودش ذخیره بشه ینی توی همون فیلد result

یک مثال از تیبل ها

FormNames:
id, user_id, title

Inpup:
id, form_name_id, type, name, result

Links:
id, form_name_id, url

کلن اگه راهی برای دیتابیس فرم ساز دارید بگید ممنون از همتون


  اورلی کردن دو بلاک در php
ارسال‌شده توسط: salazar.basiliska - ۱۳۹۹ آبان ۱۷, ۱۱:۳۷ ق.ظ - انجمن: کدنویسی - بدون‌پاسخ

سلام و خسته نباشید . من اطلاعاتی در مورد php ندارم آنچنان . فقط میخوام این دوتا بلاک مربوط به لودر سایتمون رو که توی تصویر می بینید رو روی هم قرار بدم (یعنی لوگو بره داخل دایره) کد این هست : 
<div class="outter"s>
<div class="mid"> 
</div> 
</div>

<div>
<img src="http://localhost/wp-content/uploads/2020/10/777-1.png"> 
</div>

[عکس: xpx0_dg.jpg]

در واقع میخوام سه خط آخر که بلاک لوگو هست روی 4 خط اول که مربوط به حلقه ها میشه نمایش داده بشه و اصطلاحا overlay بشن . ممنون میشم راهنماییم کنید

[عکس: fjrn_sdf.png]


  برنامه نویسی سوکت و ایجاد چت دو طرفه
ارسال‌شده توسط: kasbookar - ۱۳۹۹ آبان ۱۵, ۰۱:۰۷ ب.ظ - انجمن: دیگر موارد - بدون‌پاسخ

سلام خدمت اساتید گرامی
در مورد نحوه ایجاد یک سیستم چت سوالی داشتم 
من برای سیستمی که دارم برنامه نویسیشو انجام میدم یک بخش چت هم برنامه نویسی کنم و اما سوال های من : 
1 - آیا استفاده از سوکت php میتونه برای اینکار کافی باشه ؟
2 - برای مثال من میخوام طوری انجام بدم که کاربر بتونه از لیست کاربرایی که هست یک نفر رو انتخاب کنه و با اون شروع به چت و ارسال پیام بکنه (یه چتی شبیه به چت باکس پونیشا مد نظرمه)
3 - آیا سوکت php همه اینهارو میتونه برای من ساپورت کنه ؟(ارسال پیام به یک شخص خاص - ارسال و دریافت فایل به صورت همزمان)

من توی نت کمی در این مورد جستجو کردم (البته توی سایت های فارسی) چیز بدرد بخوری نتونستم پیدا کنم که کامل بتونه راهنمایی بکنه ، ممنون میشم اساتید منو راهنمایی بکنن و یک آموزش جامع به من معرفی بکنن

منتظر نظرات شما هستم

همیشه سلامت بمانید


Rainbow استایل برای باکس دانلود
ارسال‌شده توسط: sir1 - ۱۳۹۹ آبان ۰۹, ۰۷:۰۳ ب.ظ - انجمن: HTML و CSS - بدون‌پاسخ

با سلام. 
ببخشید از صبح تا حالا درگیر استایل لینک زیر هستم. ممنون میشم که راهنمایی کنید تا افکت دور باکس دانلود را مثل دمو تنظیم کنم. 
دمو: https://codepen.io/Rplus/pen/lEDBj
کار خودم: https://codepen.io/acgih/pen/bGeYJVR
میخام در حالت %100:width تنظیم و ریسپانسیو باشه. تشکر


  افزودن کلمه ادیت به گراواتار
ارسال‌شده توسط: sir1 - ۱۳۹۹ مهر ۲۴, ۱۱:۳۹ ق.ظ - انجمن: کدنویسی - بدون‌پاسخ

با سلام. مایک ابزارک برای نمایش مشخصات کاربران داریم. میخام یک کلمه edit مانند دموی زیر به عکس اضافه کنیم. لطفا با توجه به کد زیر راهنمایی کنید. تشکر
demo: https://en.acgih.ir/wp-content/uploads/2...rofile.jpg

کد:
            <div class="vip-widget user">
                <div class="top">
                    <a target="_blank" href="https://fa.gravatar.com/">
                        <?php echo get_avatar(wp_get_current_user()->ID, '160'); ?>
                    </a>
                    <div class="name">
                       <?php echo $c_user->display_name ?>
                    </div>
                </div>


.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}


  ارسال و دریافت اطلاعات با httprequest
ارسال‌شده توسط: dr.ninja - ۱۳۹۹ مهر ۰۲, ۱۰:۵۵ ب.ظ - انجمن: Laravel - بدون‌پاسخ

با سلام خدمت تمامی دوستان

من یک ماژول دارم که با php نوشته شده

حالا می خوام از طریق لاراول و با HttpRequest ارتباط بر قرار کنم

به عنوان مثال:

لینک api = http://apisev.ir/checkup است و میخواهیم بررسی کنیم که نامر کاربری hesam با کلمه عبور : 123456 وجود دارد یا خیر


اگر دوستان راهنمایی کنن منون میشم

با تشکر


  دریافت خطا در بخش آپدیت فرم(php)
ارسال‌شده توسط: ikooshk - ۱۳۹۹ شهریور ۲۱, ۰۱:۳۵ ق.ظ - انجمن: کدنویسی - پاسخ‌ها (2)

سلام
وقت بخیر
وقتی وارد بخش آپدیت فرم خودم میشم و کنترل یو میگیرم و سورس کدرارو نگاه میکنم با این نوع خطا روبرو میشم:

Trying to access array offset on value of type null in


البته آپدیت انجام میشه ولی ممنون میشم کمک کنید مشکلشو برطرف کنم..

تصاویر پایینو ببنید ممنون میشم کد هایی که باید اصلاح بشنو بهم بگید



فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
               

  خطا در کرول محصولات یک فروشگاه
ارسال‌شده توسط: tahaafshar - ۱۳۹۹ شهریور ۲۰, ۰۶:۲۰ ب.ظ - انجمن: خطا یابی و خطا زدایی - بدون‌پاسخ

با سلام،

بنده نیاز دارم محصولات یک فروشگاه رو کرول کنیم و کد زیر رو برای این کار دارم:
این کد کار می کنه اما تمامی محصولات چندین بار تکرار میشن و به صورت یکتا نمایش داده نمیشن.
ایراد این کد کجاست و برای رفع چه کار باید بکنم؟


کد پی‌اچ‌پی:
function scraping_slashdot() {
 
   $page file_get_contents('https://');
 
   $doc = new DOMDocument();
 
   $doc->loadHTML($page);
 
   $divs $doc->getElementsByTagName('div');
 
   $imgs $doc->getElementsByTagName('img');
 
   $dels $doc->getElementsByTagName('del');
 
   foreach($imgs as $img) {
 
       if ($img->getAttribute('class') === 'swiper-lazy') {
 
           $item['image'] =  $img->getAttribute('src');
 
       }
 
       $ret[] = $item;
 
   }
 
   foreach($divs as $div) {
 
       if ($div->getAttribute('class') === 'c-title') {
 
           $item['title'] = utf8_decode($div->nodeValue);
 
       }
 
       if ($div->getAttribute('class') === 'c-price') {
 
           $item['discount'] = utf8_decode($div->nodeValue);
 
       }
 
       if ($div->getAttribute('class') === 'c-value') {
 
           $item['price'] = utf8_decode($div->nodeValue);
 
       }
 
       $ret[] = $item;
 
   }
 
   foreach($dels as $del) {
 
       $item['value'] = utf8_decode($del->nodeValue);
 
       $ret[] = $item;
 
   }
 
   return $ret;
}

$ret scraping_slashdot();

foreach(
$ret as $v) {
 
   
    echo $v
['image'].'<br>';
 
   echo $v['title'].'<br>';
 
   echo $v['discount'].'<br>';
 
   echo $v['price'].'<br>';
 
   echo $v['value'].'<br>';