مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها



(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 13,573
» آخرین کاربر: companychroiran
» موضوعات انجمن: 10,605
» ارسالهای انجمن: 61,892

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 56 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 53 مهمان
Applebot، Google، Yandex

آخرین موضوعات
آیا برای جداول واسط در فر...
انجمن: فریم ورک ها و اکستنشن ها
آخرین‌ارسال: ImanAzadi
دیروز, ۰۶:۳۱ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 13
عدم نمايش فونت هاي sass‌د...
انجمن: HTML و CSS
آخرین‌ارسال: molana
۱۳۹۸ آبان ۲۲, ۰۵:۴۳ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 36
قالب قرارداد، قالب رزومه
انجمن: بحث آزاد
آخرین‌ارسال: باز باران با ترانه
۱۳۹۸ آبان ۲۱, ۰۱:۳۳ ق.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 91
خطا Waiting for query cac...
انجمن: MySQL, MsSQL, PgSQL, SQLite, MongoDb
آخرین‌ارسال: Y.P.Y
۱۳۹۸ آبان ۲۰, ۰۸:۰۳ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 3
» بازدید: 88
ذخیره اعداد در دیتابیس با...
انجمن: MySQL, MsSQL, PgSQL, SQLite, MongoDb
آخرین‌ارسال: kasbookar
۱۳۹۸ آبان ۱۳, ۱۲:۱۰ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 2
» بازدید: 64
فیچرهای مهم postgresql12
انجمن: MySQL, MsSQL, PgSQL, SQLite, MongoDb
آخرین‌ارسال: Reza
۱۳۹۸ آبان ۱۲, ۱۲:۵۴ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 28
تغییرات در سایت
انجمن: YII
آخرین‌ارسال: Reza
۱۳۹۸ آبان ۱۲, ۱۲:۴۵ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 44
مشکل در کد لاراول
انجمن: خطا یابی و خطا زدایی
آخرین‌ارسال: m3hdi69
۱۳۹۸ آبان ۰۹, ۰۷:۱۹ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 102
ارسال درخواست (AJAX, POST...
انجمن: CodeIgniter
آخرین‌ارسال: Y.P.Y
۱۳۹۸ آبان ۰۶, ۰۲:۳۷ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 1
» بازدید: 41
مشکل در curl
انجمن: کدنویسی
آخرین‌ارسال: kasbookar
۱۳۹۸ آبان ۰۴, ۰۵:۳۸ ب.ظ
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 53

 
  آیا برای جداول واسط در فریم ورک باید مدل ساخت
ارسال‌شده توسط: ImanAzadi - دیروز, ۰۶:۳۱ ب.ظ - انجمن: فریم ورک ها و اکستنشن ها - بدون‌پاسخ

سلام خدمت دوستان عزیز

یک سوال :

ما در بحث برنامه نویسی تحت فریم ورک (نوع فریم مهم نیست) به ازای هر جدول از دیتابیس یک مدل ایجاد میکنیم که عملیات مربوط به اون جدول رو داخل اون مدل مینویسیم تا اینجا مشکلی نیست ، اما اگر ما یک جدول واسط داشته باشیم چی ؟ 
فرض کنید ما جداول زیر را داخل دیتابیس داریم :

جدول users
جدول roles
جدول users-roles

آیا برای جداول واسط (users-roles) هم باید مدل ساخت ؟ یا عملیات مربوط به هر جدول واسط رو باید در یکی از مدل های اصلی رابطه پیاده سازی کرد ؟


  عدم نمايش فونت هاي sass‌در سرور
ارسال‌شده توسط: mohammadhercoles62@gmail.com - ۱۳۹۸ آبان ۲۰, ۱۲:۴۵ ب.ظ - انجمن: HTML و CSS - پاسخ‌ها (1)

سلام دوستان 
قالبي كه من در لوكال دارم فونت وزير دارد و به خوبي روي قالب نمايش داده مي شود اما وقتي كه روي سرور بارگزاري كردم اين فونتها لود نمي شوند و يك فونت معمولي نمايش داده مي شود آيا آدرسهاي sass‌در لوكال با آدرسهاي sass‌در سرور فرق دارد ؟


  خطا Waiting for query cache lock در mysql
ارسال‌شده توسط: warez-host - ۱۳۹۸ آبان ۱۷, ۰۹:۰۹ ب.ظ - انجمن: MySQL, MsSQL, PgSQL, SQLite, MongoDb - پاسخ‌ها (3)

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
ما یک سرور با مشخصات زیر داریم :

Ram = 344GB
Cpu = 56Core
HDD = 4Tb NVMe
Port = 1Gbit
و ...

تعداد کوئری ها و درخواست های روی سرور خیلی زیاده
در حال حاضر بر روی سرور از MariaDB - 10.3.18 استفاده میشه
تنظیماتی که بر روی فایل my.cnf انجام شده به شکل زیر است :

کد:
performance_schema = 0
symbolic-links = 0
default-storage-engine = MyISAM

max_allowed_packet = 2024M
max-connect-errors = 1000000000000
max_connections = 5000
max_user_connections = 5000
interactive_timeout = 600
wait_timeout = 600

thread_stack = 1024K
thread_cache_size = 1000
table_cache = 140000
table_open_cache = 140000
table_definition_cache = 180000
query_cache_type = 1
query_cache_size = 30000M
query_cache_limit = 60000M
open_files_limit = 126535

innodb_file_per_table = 1
innodb_buffer_pool_size = 246758M
read_buffer_size = 500M
join_buffer_size = 300K
key_buffer_size = 54266M
tmp_table_size = 20000M
max_heap_table_size = 64M

در چند ساعت اول همه چیز عالیه و هیچ مشکلی نیست
بعد از گذشت جدود 6 ساعت یا بیشتر وقتی سایت را باز میکنید با کندی شدید مواجه میشه
زمانی که به mysql لاگین می کنیم می بینیم که پیغام :

Waiting for query cache lock

برای خیلی از درخواست های مشاهده میشه
بعد از ریست mysql مجدد مشکل رفع میشه تا چندین ساعت بعد

کسی از اساتید نظری در مورد رفع این مشکل اگر داره ممنون میشم راهنمایی کنه


  قالب قرارداد، قالب رزومه
ارسال‌شده توسط: Y.P.Y - ۱۳۹۸ آبان ۱۳, ۱۲:۴۸ ب.ظ - انجمن: بحث آزاد - پاسخ‌ها (1)

قالب قرارداد تولید نرم افزار و قالب رزومه با فرمت ODT و DOCX
(LibreOffice, Ms Office)

http://bayanbox.ir/download/814692622591...mplate.zip

http://bayanbox.ir/download/801984947848...mplate.zip

اگر نکته ای بود بگید تا اضافه یا اصلاح کنم.


  ذخیره اعداد در دیتابیس با فونت غیرفارسی
ارسال‌شده توسط: hedieh - ۱۳۹۸ آبان ۱۲, ۰۳:۰۰ ب.ظ - انجمن: MySQL, MsSQL, PgSQL, SQLite, MongoDb - پاسخ‌ها (2)

سلام
ببینید من با سیستم مدیریت محتوای جوملا کار میکنم. یک تقویم فارسی رو توی فرم php در سایت گذاشتم. اعداد رو با فونت فارسی نشون میده و دقیقا به همین شکل ذخیره میکنه. الان من نیاز دارم که این بصورت اعداد لاتین ذخیره بشه در دیتابیس.

لطفا راهنمایی کنید.

عکس واضح تر منظورمو نشون میده.


  فیچرهای مهم postgresql12
ارسال‌شده توسط: Reza - ۱۳۹۸ آبان ۱۲, ۱۲:۵۴ ب.ظ - انجمن: MySQL, MsSQL, PgSQL, SQLite, MongoDb - بدون‌پاسخ

https://momjian.us/main/writings/pgsql/features.pdf

https://www.enterprisedb.com/blog/8-majo...tgresql-12

https://h50146.www5.hpe.com/products/sof...0524-1.pdf


  تغییرات در سایت
ارسال‌شده توسط: kasbookar - ۱۳۹۸ آبان ۱۱, ۰۹:۴۷ ب.ظ - انجمن: YII - پاسخ‌ها (1)

سلام دوستان یکی از همکاران بنده سایتی داره که با yii2 نوشته شده الان نیاز به تغییرات داره ساتش لطفا هر کسی که میتونه انجام بده با من تماس بگیره 09369443210
فقط کمی عجله ای هست ممنون
هزینه کار هم پرداخت میشه


  مشکل در کد لاراول
ارسال‌شده توسط: m3hdi69 - ۱۳۹۸ آبان ۰۹, ۰۷:۱۹ ب.ظ - انجمن: خطا یابی و خطا زدایی - بدون‌پاسخ

سلام...دوستان کد لاراول  پایین  بر روی لوکال کامل و به درستی کار میکنه ولی وقتی میره روی سرور اون فیلتر whereIn آخری کار نمی کنه یعنی درواقع اعمال نمیشه و گرنه رکوردها رو بدون خطا میاره.... به نظرتون مشکل از چیه؟؟؟

مرسی

کد پی‌اچ‌پی:
File::where([
 
           ['type''='config('global.FILE_TYPE.6')],
 
           ['channel_id''='$id],
 
           ['updated_at''<='$expire_date]
 
       ])->orWhere([
 
           ['type''='config('global.FILE_TYPE.0')],
 
           ['channel_id''='$id],
 
           ['after_working''='1], // this file is after working or send to telegram
 
           ['updated_at''<='$expire_date]
 
       ])->whereIn('melk_type'$current_melktype)
 
           ->orderBy('updated_at''ASC')->paginate(5); 


  ارسال درخواست (AJAX, POST, GET) به Controller و ارور 403
ارسال‌شده توسط: habibi - ۱۳۹۸ آبان ۰۵, ۰۵:۳۹ ب.ظ - انجمن: CodeIgniter - پاسخ‌ها (1)

سلام. از یک صفحه در view، یک رشته رو با AJAX به Controller میفرستم ولی ارور 403 میدهد. (CodeIgniter 4)


  مشکل در curl
ارسال‌شده توسط: kasbookar - ۱۳۹۸ آبان ۰۴, ۰۵:۳۸ ب.ظ - انجمن: کدنویسی - بدون‌پاسخ

سلام اساتید خسته نباشید

چرا وقتی از curl  زیر برای درخواست به api استفاده میکنم ارور 
Bad Request


HTTP Error 400. The request is badly formed.


برمیگردونه ، خیلی کدهارو چک میکنم ولی همه چی درسته به نظرم 

کد پی‌اچ‌پی:
function Create($Key,$Sec,$one,$two,$tree)
{
 
   $curl curl_init();
 
   
    
//Create Security Hash (SHA512) Based on Params and SecKey 
 
   $SecurityHash hash_hmac('sha512'$Key ":" $SecK ":" $one ":" $tree ":" $two$Sec);

 
   $baseUrl "https://URL?";
 
   $params "Key=".$ApiKey."&one=".$one."&two=".$two."&tree=".$tree."&sec=".$SecurityHash;
 
   curl_setopt_array($curl, array(
 
       CURLOPT_URL => $baseUrl $params,
 
       CURLOPT_RETURNTRANSFER => true,
 
       CURLOPT_ENCODING => "",
 
       CURLOPT_MAXREDIRS => 10,
 
       CURLOPT_TIMEOUT => 30,
 
       CURLOPT_HTTP_VERSION => CURL_HTTP_VERSION_1_1,
 
       CURLOPT_CUSTOMREQUEST => "POST",
 
       CURLOPT_POSTFIELDS => "",
 
       CURLOPT_HTTPHEADER => array(
 
           "cache-control: no-cache"
 
       )
 
   ));
 
   
    $response 
curl_exec($curl);
 
   $err curl_error($curl);
 
   
    curl_close
($curl);
 
   
    if 
($err) {
 
       echo "cURL Error #:" $err;
 
   } else {
 
       echo $response;
 
   }
}
به نظرتون مشکلی توی کدنویسی یا ارسال فیلدها داره ؟