انجمن ایران پی اچ پی

نسخه کامل: DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
.سلامBlush
چون ویندوز ندارم مجبورم این سوال پیش پا افتاده رو بپرسم :
برا ویندوز کدوم کد درست کار می کنه :
این
کد PHP:
define 'DS'DIRECTORY_SEPARATOR === '/' '/' '\\\\' ); 
یا این
کد PHP:
define 'DS'DIRECTORY_SEPARATOR === '/' '/' '\\' ); 
کد PHP:
define('DS', (DIRECTORY_SEPARATOR == '/') ? '/' '\\\\'); 
نفقط برای ویندوز بلکه برای هرچی این درست کار می کنه :
کد PHP:
define('DS'DIRECTORY_SEPARATOR); 

---
(۱۳۹۳ آذر ۱۳ ۰۲:۱۰ صبح)Ehsan نوشته شده توسط: [ -> ]
کد PHP:
define('DS', (DIRECTORY_SEPARATOR == '/') ? '/' '\\\\'); 

چرا دابل بک اسلش ؟
نقل قول: نفقط برای ویندوز بلکه برای هرچی این درست کار می کنه :
کد PHP:
define('DS'DIRECTORY_SEPARATOR); 
یه جایی خوندم که DIRECTORY_SEPARATOR تو ویندوز \ برگشت می ده که قبل بعضی کاراکترا مشکل ساز می شه.راستش خودم الان ویندوز ندارم شایدم مشکلی پیش نیاد!Exclamation
توی ویندوز / هم کار میکنه
کد PHP:
define('DS', ((DIRECTORY_SEPARATOR == '/') ? '/' '\\\\')); 
امین، DIRECTORY_SEPARATOR در ویندوز توی آدرس دهی ها(مثل کلاسها، اینترفیس ها، تمپلیت ها و...) به مشکل برمی خوره. من یادمه
اگرم دقت کنی میبینی که اکثر فریم ورک ها از این روش استفاده می کنن
(حالا شاید در نسخه ها جدید php این مشکل برطرف شده باشه)
گوگل کن
http://stackoverflow.com/questions/35548...on-windows
لینک مرجع