انجمن ایران پی اچ پی

نسخه کامل: شمسی سازی تاریخ یک اسکریپت
شما در حال مشاهده نسخه متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان

کسانی که تو امر شمسی سازی تاریخ کار کردن و می تونن اسکریپتهای خارجی رو شمسی سازی کنن ./ لطف کنن به من کمک کنن /

اسکریپت ساده ای هست / و تاریخ فقط تو یکی دو جاش نشون میده .

هر کی وقتش داره لطفا اعلام کنه تا براش سند کنم . ممنون میشم کمکم کنید .

یا علی
با عرض سلام و خوش آمد گویی خدمت شما دوست و همکار گرامی
امید وارم برنامه ریزی های سازمانی مجموعه در پیشرفت علمی شما موثر باشه
--------------------------------------------------------------
برای تاریخ شمسی خوب جایی اومدی.
مهندس سهرابلو استاد این کاره . قرار یه کرس دانشگاه هم تو این زمینه بگیره
Big Grin
با عرض سلام مجدد .

ادمین جان از خوش آمد گویی شما ممنونم .

سایت پر محتوا و جالبی دارید . ان شالله که روز بروز به تعداد پستهای مفید افزوده بشه . /

من برا این کار با کدوم کاربر باید صحبت کنم ؟ (مهندس سهرابلو) ؟

خودشون این تاپیک رو میبینن یا پیغام باید بهشون بدم ؟

اگه کمکم کنید ممنون میشم .

یا علی
احتمالا تا فردا عصر خودشون می بینن.
البته ایشون الان مسافرت هستن و گرنه در کمتر از یک ساعت پاسخ شما رو می دادن.
نام کاربری ایشون admin هست.
اگه خواستید می تونید از طریق سایت بهشون ایمیل یا پیام خصوصی بدید
Smile
به هر حال من منتظر میمونم - تا ان شالله دوستان جواب بدن / یا علی
با سلام خدمت دوست عزیز
تابع مربوطه برای تاریخ شمسی رو می تونید توی http://iranphp.org/node/6 ببینید.
توضیحات توی صفحه مربوطه داده شده. فقط کافیه به جای تابع میلادی از تابع شمسی استفاده کنید
سلام /

جناب سهرابلو / من وارد نیستم /

من یه اسکریپت دارم که تاریخش میگن با smarty نوشته شده /

حالا چی کار باید بکنم / ؟
خب باید پلاگینش رو واسه اسمارتی بنویسین و داخلش از تابع pstrftime استفاده کنین
یعنی باید اون تابعی که داخل اسمارتی برای تاریخش نوشته شده رو پیدا کنین بعد به جای strftime به جاش pstrftime رو بزارین
عذر می خوام که اینقدر پست میدم .

اما ن مبتدی هستم / و با پی اچ پی آشنایی ندارم / می تونم لینک اونو بزارم و شما یه آموزشی در این مورد بدید ؟ شاید همین آموزش به سود خیلی از کاربران باشه /

ممنونم - یا علی
دوستان مثل اینکه از تابع HDAdate استفاده میکنه ! نمیدونم گیج شدم / این تابع فرانسوی هست /
صفحه‌ها: 1 2
لینک مرجع