• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
web exp 3 گذاشتن عکس
#1
سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان
من تازه کارم
با web exp 3
دارم کار می کنم
مشکل من اینه که وقتی بین تگ <td> <td\>یه ایمیج میذارم بعد از گذاشتن عکس اخطار میده !!
چجوری اون اخطارو برطرف کنم که دیگه زرد نشه

سوال دومم اینه که چجوری یه عکسی رو که تو یه تیبل گذاشتم و میره وسط تیبل ببرمش بالا
خ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
از تیبل کم استفاده کن
کد:
<table>
<tr>
    <td valign='top'>
      <img src='image address' />
    </td>
</tr>

</table>
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
از table اصلا استفاده نکن!
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza
#4
(۱۳۹۱ مرداد ۰۵, ۰۸:۵۲ ب.ظ)oia نوشته: از table اصلا استفاده نکن!
درسته که استفاده از dive‌ از table بهتره ، اما یه جاهایی واقعا نمیشه . من قالب صفحات و فرمهای ساده برای نمایش عناوین ، تصاویر و متن ها رو با div ایجاد میکنم . اما بعنوان مثال واکشی اطلاعات از دیتابیس با جدول خیلی ساده تره . یا شاید من هنوز نتونستم با div یک جدول دقیقا مثل table ایجاد کنم . خیلی تمیز و قشنگ در نیومده. یعنی با dive هم میشه خیلی راحت یک جدول 8‌در 5 درست کرد؟ و شما همیشه اینکار رو انجام میدید ؟
آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386
#5
در حالت کلی اگر میزان حجم اطلاعاتی که داخل تیبل قرار میگیره زیاد باشه ، نباید از تیبل استفاده کرد .
اما برای حجم های کم مشکلی نیست .
من برای فرم ها فقط از تیبل استفاده میکنم .Angel
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط : pary_daryayi hamid_80386
#6
نقل قول:درسته که استفاده از dive‌ از table بهتره ، اما یه جاهایی واقعا نمیشه
غیر ممکنه!

نقل قول:شاید من هنوز نتونستم با div یک جدول دقیقا مثل table ایجاد کنم
دقیقا همینه.

نقل قول:من برای فرم ها فقط از تیبل استفاده میکنم
برای تو هم همینطور!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
منم واسم سوال شده که چرا میگی "اصلا" استفاده نکنیم ؟
مثلا برای فرم تماس با ما چه ایرادی داره تیبل باشه ؟
« البته کاملا قبول دارم که میشه با div مثل table جدول درست کرد ولی به نظرم برای فرمی مثل تماس با ما که خیلی کوچیکه جدول راحت تره ... »
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
بنظر من برای Data grid استفاده از table بهتر هست

حتی گاهی تو قالب ها استفاده از table مفید هست

همین سایت خودمون تو طراحیش از table استفاده خوبی شده

مهم اینه که table یه stylesheet مطمئن بدرد بخور داشته باشه

چمدونم والا ConfusedWink
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان