• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
warning :session_start( ):Cannot send session cookie
#1
سلام
وقتی صفحه لاگینم رو باز میکنم خطای زیر رو میگیرم
کد:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\site1\log2.php3:9) in C:\xampp\htdocs\site1\log2.php3  on line 44

این خطا رو قبلا که با easyphp کار میکردم نداشتم از وقتی با xammp کار میکنم دارم
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback
#2
session_start رو باید قبل از هر خروجی بزارید
  پاسخ
تشکر شده توسط : wolfeye Goback
#3
همیشه مد نظر داشته باشید که قبل از اینکه از تابع هدر استفاده کنید نباید صفحه تون خروجی داشته باشه .
نه به صورت اچ تی ام ال و نه به صورت پی اچ پی .
یونیکد صفحه تون هم باید UTF-8 without BOM باید باشه .
توجه کنید نباید UTF-8 with BOM باشه .
[عکس: logo-small.jpg]
  پاسخ
تشکر شده توسط : wolfeye Goback
#4
درست شد
مرسی
(۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۷, ۰۲:۵۹ ب.ظ)parsig نوشته: همیشه مد نظر داشته باشید که قبل از اینکه از تابع هدر استفاده کنید نباید صفحه تون خروجی داشته باشه .
نه به صورت اچ تی ام ال و نه به صورت پی اچ پی .
یونیکد صفحه تون هم باید UTF-8 without BOM باید باشه .
توجه کنید نباید UTF-8 with BOM باشه .
تمام این موارد رو رعایت کرده بودم ،فقط باید سشن رو بعنوان اولین خط تو سورس برنامم می نوشتم که نوشتم.مرسی واسه توجهتون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
سلام،کاش مشکل من ننوشتن session_start بود.
من وقتی لاگین میکنم انگار هیچ اتفاقی نمیفته.البته اولش همین مشکل هدر رو داشتم ولی الآن مشکلم اینه که انگار سشن ثبت نمیشه یا یه همچین چیزی.
از سشن هندلر هم استفاده کردم،نشد،یونیکد رو هم که با نوت پد به صورت uft-8 ذخیره میکنم.دیگه نمیدونم باید چیکار کنم!
هاستم شیریه.
دوستان به نظرتون مشکل از چیه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
Goback جان سشن نیازش به session_start() در اول اون فایل قبل از دریافت خروجی هست که شما فرمودید اونکارو کردید و هنوز مشکل دارید. پس باید در جایی که سشن رو معرفی کردید نگاه کنید ببینید مشکل کجاست. یا اینکه بهتر میشه محتوای اون فایلت رو اینجا هم قرار بدی. البته در نظرت داشته باش برای لوگین استفاده از SESSION مناسب نیست! چون در مرورگر ذخیره نمیشه و پس از بستن مرورگر از بین میره. بهتره از COOKIE استفاده کنید Sleepy
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback
#7
(۱۳۸۹ اسفند ۲۸, ۰۷:۴۹ ب.ظ)cyletech نوشته: Goback جان سشن نیازش به session_start() در اول اون فایل قبل از دریافت خروجی هست که شما فرمودید اونکارو کردید و هنوز مشکل دارید. پس باید در جایی که سشن رو معرفی کردید نگاه کنید ببینید مشکل کجاست. یا اینکه بهتر میشه محتوای اون فایلت رو اینجا هم قرار بدی. البته در نظرت داشته باش برای لوگین استفاده از SESSION مناسب نیست! چون در مرورگر ذخیره نمیشه و پس از بستن مرورگر از بین میره. بهتره از COOKIE استفاده کنید Sleepy

ممنون علیرضا جان،مشکلم با UTF-8 without BOM حل شد،ولی نمیدونم فرق UTF-8 without BOM با utf-8 چیه و اینکه چرا با اون مشکل نداره ولی با این داره.Huh

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
چیزی که من میدونم اینه که UTF-8 وقتی هیچ encoding نداشته باشه BOM لازم نیست یعنی میشه UTF-8 without BOM و البته برای فایل های UTF-8 اصلاً BOM توصیه نمیشه.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان