/
  • warning :session_start( ):Cannot send session cookie

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی warning :session_start( ):Cannot send session cookie
    نویسنده پیام
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    warning :session_start( ):Cannot send session cookie
    سلام
    وقتی صفحه لاگینم رو باز میکنم خطای زیر رو میگیرم
    کد:
    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\site1\log2.php3:9) in C:\xampp\htdocs\site1\log2.php3  on line 44

    این خطا رو قبلا که با easyphp کار میکردم نداشتم از وقتی با xammp کار میکنم دارم
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۷ ۰۲:۱۲ عصر، توسط wolfeye.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۷ ۰۱:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Goback
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: warning :session_start( ):Cannot send session cookie
    session_start رو باید قبل از هر خروجی بزارید
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۷ ۰۱:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye Goback
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: warning :session_start( ):Cannot send session cookie
    همیشه مد نظر داشته باشید که قبل از اینکه از تابع هدر استفاده کنید نباید صفحه تون خروجی داشته باشه .
    نه به صورت اچ تی ام ال و نه به صورت پی اچ پی .
    یونیکد صفحه تون هم باید UTF-8 without BOM باید باشه .
    توجه کنید نباید UTF-8 with BOM باشه .
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۷ ۰۱:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye Goback
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: warning :session_start( ):Cannot send session cookie
    درست شد
    مرسی
    (۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۷ ۰۱:۵۹ عصر)parsig نوشته شده توسط:  همیشه مد نظر داشته باشید که قبل از اینکه از تابع هدر استفاده کنید نباید صفحه تون خروجی داشته باشه .
    نه به صورت اچ تی ام ال و نه به صورت پی اچ پی .
    یونیکد صفحه تون هم باید UTF-8 without BOM باید باشه .
    توجه کنید نباید UTF-8 with BOM باشه .
    تمام این موارد رو رعایت کرده بودم ،فقط باید سشن رو بعنوان اولین خط تو سورس برنامم می نوشتم که نوشتم.مرسی واسه توجهتون
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۷ ۰۲:۱۱ عصر، توسط wolfeye.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۷ ۰۲:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Goback آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۳
    اعتبار: 7
    تشکرها : 789
    ( 279 تشکر در 172 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: warning :session_start( ):Cannot send session cookie
    سلام،کاش مشکل من ننوشتن session_start بود.
    من وقتی لاگین میکنم انگار هیچ اتفاقی نمیفته.البته اولش همین مشکل هدر رو داشتم ولی الآن مشکلم اینه که انگار سشن ثبت نمیشه یا یه همچین چیزی.
    از سشن هندلر هم استفاده کردم،نشد،یونیکد رو هم که با نوت پد به صورت uft-8 ذخیره میکنم.دیگه نمیدونم باید چیکار کنم!
    هاستم شیریه.
    دوستان به نظرتون مشکل از چیه؟
    __________________________________________________________________________

    اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

    افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
    گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ اسفند ۲۸ ۰۱:۲۶ عصر، توسط Goback.)
    ۱۳۸۹ اسفند ۲۸ ۰۱:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: warning :session_start( ):Cannot send session cookie
    Goback جان سشن نیازش به session_start() در اول اون فایل قبل از دریافت خروجی هست که شما فرمودید اونکارو کردید و هنوز مشکل دارید. پس باید در جایی که سشن رو معرفی کردید نگاه کنید ببینید مشکل کجاست. یا اینکه بهتر میشه محتوای اون فایلت رو اینجا هم قرار بدی. البته در نظرت داشته باش برای لوگین استفاده از SESSION مناسب نیست! چون در مرورگر ذخیره نمیشه و پس از بستن مرورگر از بین میره. بهتره از COOKIE استفاده کنید Sleepy
    ۱۳۸۹ اسفند ۲۸ ۰۶:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Goback
    Goback آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۳
    اعتبار: 7
    تشکرها : 789
    ( 279 تشکر در 172 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: warning :session_start( ):Cannot send session cookie
    (۱۳۸۹ اسفند ۲۸ ۰۶:۴۹ عصر)cyletech نوشته شده توسط:  Goback جان سشن نیازش به session_start() در اول اون فایل قبل از دریافت خروجی هست که شما فرمودید اونکارو کردید و هنوز مشکل دارید. پس باید در جایی که سشن رو معرفی کردید نگاه کنید ببینید مشکل کجاست. یا اینکه بهتر میشه محتوای اون فایلت رو اینجا هم قرار بدی. البته در نظرت داشته باش برای لوگین استفاده از SESSION مناسب نیست! چون در مرورگر ذخیره نمیشه و پس از بستن مرورگر از بین میره. بهتره از COOKIE استفاده کنید Sleepy

    ممنون علیرضا جان،مشکلم با UTF-8 without BOM حل شد،ولی نمیدونم فرق UTF-8 without BOM با utf-8 چیه و اینکه چرا با اون مشکل نداره ولی با این داره.Huh
    __________________________________________________________________________

    اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

    افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
    گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
    ۱۳۸۹ اسفند ۲۸ ۰۶:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: warning :session_start( ):Cannot send session cookie
    چیزی که من میدونم اینه که UTF-8 وقتی هیچ encoding نداشته باشه BOM لازم نیست یعنی میشه UTF-8 without BOM و البته برای فایل های UTF-8 اصلاً BOM توصیه نمیشه.
    ۱۳۸۹ اسفند ۲۸ ۰۷:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Goback
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS