/
  • thread در php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی thread در php
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    thread در php
    چند مدت پیش یکی از بچه ها اگه اشتباه نکنم (علی مخلصلی) یه بحث در این مورد باز کرده بود که میشه تو php این کار رو کرد یا نه .
    امروز به یه مزلب بر خوردم که توضیحات کوتاهی در این مورد داده بود .

    خوب هممون میدونیم که به صورت معمولی این امر در php قابل پیاده سازی نیست اما توضیحی که داده بود اینکه php عملکرد چندگانه سنتی در unix رو پشتیبانی می کنه و به این روش میتواند اجازه دهد یک پروسه پروسه های فرزند خود را به وسیله pcntl_fork() ایجاد کند .کلا برای کارکردن با توابع *_pcntl باید php vا با enable_pcntl ترجمه کنید .

    زمانیکه این تابع را در یک اسکریپت فراخوانی می کنید یک پروسه جدید ایجاد شده و اسکریپت را از نقطه ای که pcntl_fork فراخوانی شده ادامه میدهد پروسه اولیه نیز اجرا را از همان نقطه اولیه ادامه میدهد . به این صورت میتوانیم دو کپی از اسکریپت داشنه باشیم .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۱ ۱۱:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parvane zoghal
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: thread در php
    یه همچین چیزی هست هست http://pecl.php.net/package/threads
    ولی هنوز چیزی بیرون داده نشده
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۳ ۰۹:۱۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS