• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
stop in jquery?
#1
سلام من یه سوال دارم من می خوام با جی کوئری کاری کنم که یه عکس fadein بشه و مثلا 5 ثانیه بمونه و بعد fadeout بشه. fadein,fadeout رو بلدمBig Grin اما بلد نیستم عکس رو چه جوری 5 ثانیه نگه دارم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
فکر کنم باید از تابع setTimeout استفاده کنی .

با استفاده از این تابع بعد از گذشت یک زمان مشخص یک دستور جاوااسکریپت رو اجرا کنی حالا اون دستور می تونه اسم یک تابع و یا.... باشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
امتحان کردم نشدDodgy
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
کد:
setTimeout(function () { ... }, 4000);
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : php
#5
سلام این رو من خودم چند روز پیش دیدم ولی مشکلم اینه که بین { ... } چی باید نوشت
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
سلام
اینم راه حل مشکل شما
شرمنده تاپیکو تازه دیدم

کد:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <title></title>
        <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<script type="text/javascript" src="jquery-1.2.6.min_2.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(function(){
$("#clickMe").click(function(){
    $("#showMe").html("salam").hide().fadeIn();
    
    // age window.timer set shode bod clear mikone
    // 5 sec sabr mikone bad fadeOut mishe
    if(window.timer)

    {

        clearTimeout(window.timer);

    }

    window.timer = window.setTimeout(function() {

    $("#showMe").fadeOut('slow');

    }, 5000);        
});
});
</script>
    </head>
    <body>
        <a id="clickMe">کلیک کن !</a>
        <p id="showMe"></p>
    </body>
</html>


فایل‌های پیوست
.zip   fadein.zip (اندازه 17.1 KB / تعداد دانلود: 3)
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia scooter molana
#7
بهترین راه استفاده از تابع animate در جی کوئری هست. مثال هاشون رو نگاه کن با یک خط خداتا افکت با بازه زمانی تعیین شده میتونی پیداسازی کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia scooter molana
#8
یاکزا جان ممنونم
اما در حقیقت من میخوام که 5 عکس رو از دیتابیس بخونم و به صورت اسلاید نشون بدم .از خیلی از پلاگین های جی کوئری هم استفاده کردم ولی هر کدوم به دلیلی درست عکس ها رو نشون نمیده.
تا اینکه تصمیم گرفتم خودم بنویسم .
من می خوام که منو راهنمایی کنین .
5 عکس از دیتابیس خونده میشه(اینو بلدم)Big Grin
و به صورت اسلاید نشون می ده (اینو بلد نیستم)
ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
این سایت رو ببین

http://omid-co.com/ اینجوری میخوای؟ تو این بازه زمانی برای اسلاید مشخص میشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
سلام .
بله عکسها یا به صورت اسلاید حرکت کنه یا فید بشه .
فقط از دیتابیس عکس ها رو بخونه
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان