/
  • stop in jquery?

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی stop in jquery?
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    stop in jquery?
    سلام من یه سوال دارم من می خوام با جی کوئری کاری کنم که یه عکس fadein بشه و مثلا 5 ثانیه بمونه و بعد fadeout بشه. fadein,fadeout رو بلدمBig Grin اما بلد نیستم عکس رو چه جوری 5 ثانیه نگه دارم
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ تير ۲۱ ۰۳:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: stop in jquery?
    فکر کنم باید از تابع setTimeout استفاده کنی .

    با استفاده از این تابع بعد از گذشت یک زمان مشخص یک دستور جاوااسکریپت رو اجرا کنی حالا اون دستور می تونه اسم یک تابع و یا.... باشه
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۲۱ ۰۳:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: stop in jquery?
    امتحان کردم نشدDodgy
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ تير ۲۱ ۰۶:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: stop in jquery?
    کد:
    setTimeout(function () { ... }, 4000);
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ تير ۲۱ ۰۷:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: stop in jquery?
    سلام این رو من خودم چند روز پیش دیدم ولی مشکلم اینه که بین { ... } چی باید نوشت
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ تير ۲۳ ۰۳:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: stop in jquery?
    سلام
    اینم راه حل مشکل شما
    شرمنده تاپیکو تازه دیدم

    کد:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
        <head>
            <title></title>
            <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <script type="text/javascript" src="jquery-1.2.6.min_2.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    $(function(){
    $("#clickMe").click(function(){
        $("#showMe").html("salam").hide().fadeIn();
        
        // age window.timer set shode bod clear mikone
        // 5 sec sabr mikone bad fadeOut mishe
        if(window.timer)

        {

            clearTimeout(window.timer);

        }

        window.timer = window.setTimeout(function() {

        $("#showMe").fadeOut('slow');

        }, 5000);        
    });
    });
    </script>
        </head>
        <body>
            <a id="clickMe">کلیک کن !</a>
            <p id="showMe"></p>
        </body>
    </html>


    فایل‌(های) پیوست شده
    .zip  fadein.zip (اندازه: 17.1 KB / تعداد دفعات دریافت: 3)
    ۱۳۸۸ تير ۲۴ ۰۹:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia scooter molana
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: stop in jquery?
    بهترین راه استفاده از تابع animate در جی کوئری هست. مثال هاشون رو نگاه کن با یک خط خداتا افکت با بازه زمانی تعیین شده میتونی پیداسازی کنید
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۲۸ ۰۹:۳۷ صبح، توسط zoghal.)
    ۱۳۸۸ تير ۲۶ ۰۷:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia scooter molana
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: stop in jquery?
    یاکزا جان ممنونم
    اما در حقیقت من میخوام که 5 عکس رو از دیتابیس بخونم و به صورت اسلاید نشون بدم .از خیلی از پلاگین های جی کوئری هم استفاده کردم ولی هر کدوم به دلیلی درست عکس ها رو نشون نمیده.
    تا اینکه تصمیم گرفتم خودم بنویسم .
    من می خوام که منو راهنمایی کنین .
    5 عکس از دیتابیس خونده میشه(اینو بلدم)Big Grin
    و به صورت اسلاید نشون می ده (اینو بلد نیستم)
    ممنون
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ تير ۲۸ ۰۱:۱۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: stop in jquery?
    این سایت رو ببین

    http://omid-co.com/ اینجوری میخوای؟ تو این بازه زمانی برای اسلاید مشخص میشه
    ۱۳۸۸ تير ۲۸ ۰۹:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: stop in jquery?
    سلام .
    بله عکسها یا به صورت اسلاید حرکت کنه یا فید بشه .
    فقط از دیتابیس عکس ها رو بخونه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ تير ۲۸ ۰۴:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS