۱۳۸۸ تير ۲۱, ۰۴:۳۳ ب.ظ
سلام من یه سوال دارم من می خوام با جی کوئری کاری کنم که یه عکس fadein بشه و مثلا 5 ثانیه بمونه و بعد fadeout بشه. fadein,fadeout رو بلدم
اما بلد نیستم عکس رو چه جوری 5 ثانیه نگه دارم

stop in jquery?
|
۱۳۸۸ تير ۲۱, ۰۴:۳۳ ب.ظ
سلام من یه سوال دارم من می خوام با جی کوئری کاری کنم که یه عکس fadein بشه و مثلا 5 ثانیه بمونه و بعد fadeout بشه. fadein,fadeout رو بلدم
![]()
۱۳۸۸ تير ۲۱, ۰۴:۴۸ ب.ظ
فکر کنم باید از تابع setTimeout استفاده کنی .
با استفاده از این تابع بعد از گذشت یک زمان مشخص یک دستور جاوااسکریپت رو اجرا کنی حالا اون دستور می تونه اسم یک تابع و یا.... باشه تشکر شده توسط : php
۱۳۸۸ تير ۲۳, ۰۴:۳۲ ب.ظ
سلام این رو من خودم چند روز پیش دیدم ولی مشکلم اینه که بین { ... } چی باید نوشت
۱۳۸۸ تير ۲۴, ۱۰:۱۰ ب.ظ
سلام
اینم راه حل مشکل شما شرمنده تاپیکو تازه دیدم کد: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
بهترین راه استفاده از تابع animate در جی کوئری هست. مثال هاشون رو نگاه کن با یک خط خداتا افکت با بازه زمانی تعیین شده میتونی پیداسازی کنید
۱۳۸۸ تير ۲۸, ۰۲:۱۴ ق.ظ
یاکزا جان ممنونم
اما در حقیقت من میخوام که 5 عکس رو از دیتابیس بخونم و به صورت اسلاید نشون بدم .از خیلی از پلاگین های جی کوئری هم استفاده کردم ولی هر کدوم به دلیلی درست عکس ها رو نشون نمیده. تا اینکه تصمیم گرفتم خودم بنویسم . من می خوام که منو راهنمایی کنین . 5 عکس از دیتابیس خونده میشه(اینو بلدم) ![]() و به صورت اسلاید نشون می ده (اینو بلد نیستم) ممنون
۱۳۸۸ تير ۲۸, ۱۰:۳۹ ق.ظ
۱۳۸۸ تير ۲۸, ۰۵:۰۳ ب.ظ
سلام .
بله عکسها یا به صورت اسلاید حرکت کنه یا فید بشه . فقط از دیتابیس عکس ها رو بخونه |