/
  • sql مانند صورتحساب بانکها

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی sql مانند صورتحساب بانکها
    نویسنده پیام
    rezaweb آفلاین
    رضا
    ***

    ارسال‌ها: 249
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 49
    ( 82 تشکر در 50 ارسال )
    ارسال: #1
    sql مانند صورتحساب بانکها
    سلام
    من جدولی دارم که در آن تراکنشهای همه حسابهای بانکی قرار دارد و حالا می خواهم در جدولی صورتحساب اشخاص را نمایش دهم (مانند یک صورتحساب بانک)
    خب ما فیلد تاریخ و شماره سند و مبلغ را داریم که مشکلی ندارد ولی می خواهم یک ستون برای مانده بعد از هر تراکنش را نمایش دهد البته این ستون در دیتابیس فیلدی ندارد(شاید مشکل همین باشد) و باید موقع نمایش در صفحه وب آن ستون اضافه شود.
    سئوال من این است که آیا با دستورات sql می توان مانده بعد از هر تراکنش را محاسبه نمود؟؟
    اگر می شود چطوری؟

    ممنون
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۶ ۱۲:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: sql مانند صورتحساب بانکها
    ببین این ادرس مشکلت رو حل می کنه .

    mysql-minus-query

    اخریسن کوئریش فکر کنم همونی هست که دنبالشی .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۶ ۰۱:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rezaweb آفلاین
    رضا
    ***

    ارسال‌ها: 249
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 49
    ( 82 تشکر در 50 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: sql مانند صورتحساب بانکها
    ممنون
    ولی منظور من این نبود
    منظورم اینطوری بود:

    شماره سند | مبلغ | مانده |
    -----------------------------------
    150 | 1200 | 1200 |
    2485 | 1400 | 2600 |
    452 | -500 |2100 |
    45711 | -400 | 1700 |

    مانده را چطوری با کوئری پیاده سازی کنم؟
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۰۷:۵۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: sql مانند صورتحساب بانکها
    کد PHP:
    select sum(Stock),Stock,id from bank whrer id_user=
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۱۰:۱۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rezaweb آفلاین
    رضا
    ***

    ارسال‌ها: 249
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 49
    ( 82 تشکر در 50 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: sql مانند صورتحساب بانکها
    ممنون که با حوصله سعی می کنی مشکل منو حل کنی
    ولی منظور من این بود:
    صورتحساب بانک ملی-ستون آخر(ماتنده بعد از هر تراکنش)
       
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۹ ۰۸:۳۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rezaweb آفلاین
    رضا
    ***

    ارسال‌ها: 249
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 49
    ( 82 تشکر در 50 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: sql مانند صورتحساب بانکها
    کسی نیست جواب منو بده؟
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۳ ۰۱:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: sql مانند صورتحساب بانکها
    [php]
    select mande from bank whrer id_user=1
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۳ ۰۴:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rezaweb آفلاین
    رضا
    ***

    ارسال‌ها: 249
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 49
    ( 82 تشکر در 50 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: sql مانند صورتحساب بانکها
    ای کاش قبل از جواب دادن سوال منو می خواندید:
    http://forum.iranphp.org/Thread-sql-%D9%...8#pid11918
    من گفتم در دیتابیس فیلد مانده نداریم آنوقت شما می گویید select mande؟
    درست است که شما استاد و ادمین هستید ولی فکر نکنم اینطور جواب دادن صحیح باشد.
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۴ ۰۸:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: sql مانند صورتحساب بانکها
    چواب من صحیح هست. شما باید مانده رو داخل دیتابیس ذخیره کنید
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۶ ۰۹:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rezaweb آفلاین
    رضا
    ***

    ارسال‌ها: 249
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 49
    ( 82 تشکر در 50 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: sql مانند صورتحساب بانکها
    واقعا؟؟؟ Confused
    پس بیچاره شدم رسما؟
    یعنی طراحی دیتابیس مشکل داره؟
    پس من حالا چیکار کنم؟Huh
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۶ ۰۱:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS