• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
session.cache_limiter = nocache
#1
تو php.ini باید براش چه مقداری رو ست کنیم ؟ تو حالت پیش فرض nocache هستش .

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
http://php.net/manual/en/function.sessio...imiter.php
  پاسخ
تشکر شده توسط : Padideh
#3
میدونم که تو زمان استفاده از تابع session_cache_expire مقدار پیش فرض session.cach_limiter نباید برابر با nocache باشه میخواستم بدونم تو کد برنامه بیایم session_cache_limiter رو برابر با private یا ... قرار بدیم کفایت میکنه؟ یا تو php.ini هم باید مقدار session.cache_limiter رو برابر با مقدار session_cache_limiter که تو کدمون دادیم ست بشه ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
چرا روی nocache قرار ندیم؟ چه مشکلی ایجاد می کنه؟
اون فقط هدر رو می فرسته. اگر بعدش هدر متفاوتی رو بفرستید هدر هم تغییر می کنه. پس اگر بعدش هدر رو تغییر ندید مشکلی ایجاد نمیشه
  پاسخ
تشکر شده توسط : Padideh


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان