/
  • restore database

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی restore database
    نویسنده پیام
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    restore database
    سلام دوستان

    من یک دیتا بیس دارم با حجم 700 800 مگابایت

    حالا میخوام این دیتابیس رو تو phpmyadmin ریستور کنم

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    ۱۳۸۹ تير ۸ ۰۲:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: restore database
    یعنی چی کارش می خوای بکنی؟
    کل رکورد هارتو می خوای حذف کنی؟
    ۱۳۸۹ تير ۸ ۰۷:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 148
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: restore database
    سلام

    منظورتون از دیتابیس همون بک آپ یا فایل پشتیبان هست دیگه ؟!
    ۱۳۸۹ تير ۸ ۰۹:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: restore database
    اگه فایل خروجی (.sql .txt )هست که از بانک گرفتی که باید از داخل خود phpmyadmin وارد کنی که با این حجمی که داره نمیدونم میشه یانه .

    ولی اگه فایل های خود mysql مثل (frm , myd ,...) هست خیلی راحت می تونی اونا رو داخل یه پوشه بریزی اون رو داخل پوشه dataداخل mysql پیست کنی البته این کار برای لوکال مناسبه ولی روی هاست که چنین دسترسی ندارین فکر کنم فقط راه اول یعنی import کردن دیتابیس باشه.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ تير ۸ ۱۱:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parazitt آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 36
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 42
    ( 37 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: restore database
    آره تا ۹۰۰ مگ phpmyadmin جواب می ده ولی یهو دیدی جواب نداد ۸۰۰ مگ بی خود آپلود کردی من یه اسکریپت دارم که فایل .sql رو وارد پایگاه داده می کنه اما برای همچین حجمی جواب نمی ده چون کل متن رو توی یه متغیر ذخیره می کنه و بعد split می کنه در آرایه و در نهایت وارد پایگاه داده می کنه
    اما خب متغیرای php ۸۰۰ مگ جا ندارن
    البته الان ایده خوبی به ذهنم رسید اگه تکمیل شد برات می فرستم
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۹ ۰۲:۵۰ صبح، توسط parazitt.)
    ۱۳۸۹ تير ۹ ۰۲:۳۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: restore database
    حتما از mysqldum استفاده کن
    اگر دسترسی نداری از
    http://www.mysqldumper.net/
    استفاده کن
    ۱۳۸۹ تير ۹ ۰۳:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: restore database
    سلام ممنون از همه دوستان

    ولی عمراً phpmyadmin نیمیتونه 800 مگ بک آپ رو ریستور کنه . browser که واسه یه مدتی هنگ میکنه ، آخرشم میگه که حجم فایل بالاست .

    اون روشی هم که گفتین تو فلدر mysql->bin->data ، رو هاست جواب نیمده چون دسترسی نداریم .

    فقط روش جناب سهرابلو رو نمیدونم


    ممنون دوستان
    کد:
    max_execution_time = 60     ; Maximum execution time of each script, in seconds (def. 30)
    max_input_time = 90 ; Maximum amount of time each script may spend parsing request data (def. 60)
    memory_limit = 128M      ; Maximum amount of memory a script may consume (def. 128mb)
    upload_max_filesize = 16M ; Maximum allowed size for uploaded files. (def. 2mb)
    post_max_size = 16M ; (def. 8mb)

    این تنظیمات هم میشه انجام داد تو php.ini ولی بازم باید دست به دامن ادمین سرور بشیم
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۱۰ ۱۱:۰۲ صبح، توسط abedi98.)
    ۱۳۸۹ تير ۱۰ ۱۰:۴۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: restore database
    mysqldumper رو از سایتی که ادرس دادن بگیرید و نصب کنید...استفاده اش راحته..نصب کنید اگه مشکلی بود سوال کنید
    ۱۳۸۹ تير ۱۱ ۰۱:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS