• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem with ajax and jquery
#1

.txt   clientSide.txt (اندازه 1.6 KB / تعداد دانلود: 3)
.txt   serverSide.txt (اندازه 766 بایت / تعداد دانلود: 3) با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده یک صفحه برای ورود اطلاعات طراحی کرده ام که می خواهم با انتخاب یک عنصر از یک سلکت باکس طبق نتیجه سلکتی بر دیتابیس سلکت باکس دیگری پر شود برا این منظور چون نمیخواهم صفحه رفرش شود از آژاکس در جی کوئری استفاده کرده ام. همه قسمت ها رو چک کردم ولی هیچ اشکالی پیدا نمیکنم ولی نمیدانم چرا کد اجرا نمی شود. کد ها را هم بخش سمت سرور و هم بخش یمت کلاینت رو ضمیمه کرده ام خواهشمندم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
با فایر باگ چک کن.

من تست کردم. قسمت AJAX مشکلی نداره. بافیرباگ چک کن و خطاهای جاوا اسکریپتشو رفع کن.
  پاسخ
تشکر شده توسط : phpProgrammer1
#3
(۱۳۹۱ شهریور ۲۵, ۰۹:۵۵ ق.ظ)oia نوشته: با فایر باگ چک کن.

من تست کردم. قسمت AJAX مشکلی نداره. بافیرباگ چک کن و خطاهای جاوا اسکریپتشو رفع کن.

عرض سلام و ادب
ببخشید دوست گرامی با فایرباگ چطوری چک کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
فایرباگ یه افزونست که روی فایرفاکس نصب میشه.
توی قسمت کنسول خطاها رو نشون می ده.

لینک : https://www.google.com/search?q=firebug&...=firefox-a
  پاسخ
تشکر شده توسط : phpProgrammer1 moh3nmir
#5
برای اینگونه سوالات بهتر هست نمونه کدتون رو در سایت هایی مثل http://jsfiddle.net یا http://codepen.io/ قرار بدید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد
  پاسخ
تشکر شده توسط : phpProgrammer1 ali786
#6
(۱۳۹۱ شهریور ۲۶, ۱۰:۲۲ ق.ظ)oia نوشته: فایرباگ یه افزونست که روی فایرفاکس نصب میشه.
توی قسمت کنسول خطاها رو نشون می ده.

لینک : https://www.google.com/search?q=firebug&...=firefox-a

ممنون دوست گرامی
میدونم فایرباگ چی هست و به روشی که فرمودید با کنسول چک کردم اما هیچ موردی نبود ولی کد کار نمیکنه!!

(۱۳۹۱ شهریور ۲۶, ۰۵:۱۳ ب.ظ)zoghal نوشته: برای اینگونه سوالات بهتر هست نمونه کدتون رو در سایت هایی مثل http://jsfiddle.net یا http://codepen.io/ قرار بدید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد

سلام دوست گرامی
ممنون از راهنماییتون
وارد سایتهایی که گفته بودید شدم و کدم رو قرار دادم ولی چون پی اچ پی نمیگیرن و نمیشه دیتابیس رو هم گذاشت بنابراین فقط ظاهر صفحه یعنی بخش اچ تی ام ال اون رو ران می کنند
البته شاید باید طور دیگه ای از این سایت استفاده نمود که بنده نمیدونستم
ممنون میشم اگر بیشتر راهنمایی بفرمایید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
سلام
مگر شما مشکلت با آژاکس نیست ؟! پس کد php نمی خواد بزاری (اون قسمت ها رو به صورت ساده و HTML بزار)
به نظر من دوستانی که زیاد در استفاده از زبان ها و یا فریمورک های دیگر تجربه ندارند بهتره اول کد های خودشون رو به صورت عادی تست کنن و بعد جزئیات دیگر رو بهش اضافه کنند
مثلا شما اول از صحت و عملکرد کد های php مطمئن شو بعد برو سراغ آژاکس ، حتی میتونی آژاکس رو هم تست کنی و بعد این دوتا رو به هم وصل کنی
موفق باشی
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal
#8
یا دیتای مورد نیازشون رو به صورت آرایه در جاوا اسکریپت پیاده سازی کنند.
  پاسخ
تشکر شده توسط : ali786


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان