• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
popup و cURL
#1
Question 
سلام
صفحه ای هستش که وقتی بازش میکنم یک فرم لاگیم جاوااسکریپتی باز میشه
به شکل زیر
[عکس: i354897_shot-login.png]

حالا با curl میخوام بهش لاگین کنم
کار نمیکنه.مشکل چیه؟
کد پی‌اچ‌پی:
$username="admin";
$password="admin";
$url="http://admin:[email protected]";
$cookie="cookie.txt";
$postdata "username=admin&password=admin"
$ch curl_init(); 
curl_setopt ($chCURLOPT_URL$url); 
curl_setopt ($chCURLOPT_SSL_VERIFYPEERFALSE); 
curl_setopt ($chCURLOPT_USERAGENT"Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6"); 
curl_setopt ($chCURLOPT_TIMEOUT60); 
curl_setopt ($chCURLOPT_FOLLOWLOCATION0); 
curl_setopt ($chCURLOPT_RETURNTRANSFER1); 
curl_setopt ($chCURLOPT_COOKIEJAR$cookie); 
curl_setopt ($chCURLOPT_REFERER$url); 
curl_setopt ($chCURLOPT_POSTFIELDS$postdata); 
curl_setopt ($chCURLOPT_POST1); 
$result curl_exec ($ch); 
echo 
$result;  
curl_close($ch); 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد پی‌اچ‌پی:
curl_setopt($curlCURLOPT_HTTPAUTHCURLAUTH_BASIC ) ;
curl_setopt($curlCURLOPT_USERPWD"username:password"); 

اطلاعات پست هم که دیگه نمی خواد برش دار
  پاسخ
تشکر شده توسط : parsbin
#3
کد پی‌اچ‌پی:
$url="http://192.168.1.20/enFrame.htm";
$cookie="cookie.txt";
$ch curl_init(); 
curl_setopt ($chCURLOPT_URL$url); 
curl_setopt($chCURLOPT_HTTPAUTHCURLAUTH_BASIC ) ;
curl_setopt($chCURLOPT_USERPWD"admin:admin"); 
curl_setopt ($chCURLOPT_SSL_VERIFYPEERFALSE); 
curl_setopt ($chCURLOPT_USERAGENT"Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6"); 
curl_setopt ($chCURLOPT_TIMEOUT60); 
curl_setopt ($chCURLOPT_FOLLOWLOCATION0); 
curl_setopt ($chCURLOPT_RETURNTRANSFER1); 
curl_setopt ($chCURLOPT_COOKIEJAR$cookie); 
curl_setopt ($chCURLOPT_REFERER$url); 
$result curl_exec ($ch); 
echo 
$result;  
curl_close($ch); 
کد رو به شکل زیر در آوردم و به نظر میرسه حل شد.منتها وقتی با یک تب دیگه وارد اون صفحه میشم بصورت دستی ، در صفحه مورد نظر لاگیم نیستم.فکر میکنم سشن ها درست مقدار دهی شدن یا اصلا کلا نشدن.
چطوری باید این رو حل کنم؟ که چه سشن هایی وجود داره اصلا و با چی باید مقدار دهی بشند با curl و ....
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
شما CURLOPT_FOLLOWLOCATION رو غیر فعال کردید. اگر می خوایید ریدایرکت هم انجام بشه باید فعالش کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
برای مقدار دهی سشن ها نظری ندارین؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
شما دسترسی به سشن های سرور که ندارید. البته این اصلا مهم نیست چون شما کافیه فقط کوکی رو هندل کنید. سشن فقط یک کوکی هست
  پاسخ
تشکر شده توسط : parsbin ali786


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان