/
  • oracle

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی oracle
    نویسنده پیام
    cssmaster آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 15
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 11
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    oracle
    با سلام

    در مورد اوراکل کسی هست بدونه؟

    مثلا کاربردش بیبشتر کجاهاست

    با sql چه فرقی داره؟

    ممنون.
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۴ ۱۱:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: oracle
    sql دیتابیس نیست. یک زبان دیتابیسی هست. البته شاید منظور شما mssql باشد که بعضی ها به اشتباه به نام sql می خوننش.
    Oracle قدرتمندترین دیتابیس موجود هست که البته دارای قیمت بسیار بالایی هست. البته شرکت Oracle با خرید شرکت SUN صاحب Mysql هم شد ( البته صاحب همه چیز Sun شد . از java گرفته تا open office ). داخل ایران دیتابیس هایی مثل دیتابیس بیمه که تا جایی که می دونم تو مایه های ترابایتی هست از Oracle استفاده شده.
    مطالب بیشتر از ویکی
    http://en.wikipedia.org/wiki/Oracle_Database
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۵ ۱۲:۱۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: oracle
    اوراکل به علت قدرت و قیمت بالاش بیشتر در رده نرم افزارهای Enterprise استفاده میشه. زبون اصلیش همون sql هست ولی قابلیت ها و ظرفیت های خیلی بیشتری نسبت به سایر دیتابیس ها داره.
    معمولا از این دیتابیس تو وب سایت ها استفاده نمیشه ،حتی گوگل و یاهو هم با این حجم داده که دارن از اوراکل استفاده نمیکنن.
    تو ایران هم تا اونجا که من میدونم شرکت تامین وابسته به تامین اجتماعی در رابطه با بیمه و کارت سوخت برای شرکت نفت و کد ملی از این دیتابیس استفاده میکنن.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۵ ۰۸:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cssmaster آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 15
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 11
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: oracle
    من قصد دارم اوراکل رو شروع کنم (با مفاهیم دیتا بیس و sql) هم آشنایی دارم البته برا یادگیری http://education.asredanesh.com/course-schedule/ رو انتخاب کردم.

    می خواستم نظرتون رو بدونم

    از لحاظ بازار کار تو ایران چطوره؟میشه روش بعنوان یه شغل خوب حساب کرد؟
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۵ ۱۲:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: oracle
    بازار کار خاصی نداره. بازار کار بیشتر روی زبون های برنامه نویسی محصوب میشه. همونطور که دوستان گفتن آنچنان زیاد استفاده نمیشه.
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۵ ۰۱:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cssmaster آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 15
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 11
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: oracle
    یعنی برای کسی که می خواد تو دیتابیس حرفه ای بشه مناسب نیست؟

    من از بین علایقم (php , mysql , oracle) قصد دارم یه کدوم رو انتخاب کنم و تا جایی که تونستم ادامه بدم (حرفه ای بشم)

    نمیشه اهمیت دیتابیس رو تو وب و آی تی نادیده گرفت . نظر من اینه که وقتی دیتابیس از چنین جایگاهی برخورداره و اوراکل هم قوی ترین DBMS بشمار میره ارزش یادگیری رو داره.

    اینروزا خیلی ها PHP بلدن اونم در حد حرفه ای (گرچه ZCE کم داریم)

    MYSQL هم خیلی ها واردن

    ولی اوراکل چطور؟ آیا بانکها(اعم از خصوصی و دولتی) برای کارهای روزمرشون میتونن از MYSQL و PHP استفاده کنن(این رو در حالی میگم که خودم عاشق PHP و MYSQL هستم ) یا برن سمت اوراکل و جاوا

    من دوست دارم یه چیزی یاد بگیرم که به دردم بخوره و توش یه حرفه ای بشم. بره همین رفتم سراغ اوراکل.

    آقای سهرابلو منظورتون از زبون های برنامه نویسی چیه؟منظورتون SQL هست؟

    ممنون از اینکه وقت گذاشتید.
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۵ ۰۵:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: oracle
    منظورم از زبان برنامه نویسی زبانی مثل php یا perl یا java یا‌...‌ هست.
    همونطور که گفتیم آنچنان شرکتهایی نیستن که از oracle استفاده کنن. در ضمن ساختارشون تقریبا مثل هم هست. کسی نمیگه یادگیریش بده. خوبه. اما اگر به امید این هستید که یه بازار کاری باهاش داشته باشید بازار کاری واسش وجود نداره.
    دوست عزیز چرا توی همون mysql حرفه‌ای نمیشید؟
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۶ ۱۰:۲۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cssmaster آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 15
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 11
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: oracle
    (۱۳۸۹ فروردين ۱۶ ۱۰:۲۴ صبح)admin نوشته شده توسط:  دوست عزیز چرا توی همون mysql حرفه‌ای نمیشید؟

    من به php و دی تابیس علاقه دارم . کلا از اینترنت خوشم میاد . تو زبانهای برنامه نویسی php رو انتخاب کردم

    به دیتابیس هم علاقه دارم همونطور که بهتر از من میدونید sql زبان برنامه نویسی واسه دیتابیس هست. حالا mssql ,oracle یا mysql همشون دارن با sql کار میکنن. از روی علاقه ای که به دیتابیس داشتم اوراکل رو انتخاب کردم . حالا اینکه چرا اوراکل عرض میکنم.

    اینطور فکر کردم که وقتی اوراکل قویترین DBMS جهان به شمار میره. و تو جاهایی مثل بیمه یا سازمانهای بزرگ کاربرد داره , خوب اگه کسی خوب بلد باشه میتونه پولی خوبی هم ازش در بیاره.

    http://education.asredanesh.com/

    کلاسهای آموزشی اوراکل برگزار کرده . البته یه دوره مقدماتی هم داره SQL/PLSQL نظر من اینه که SQL/PLSQL رو یاد بگیرم چون با مفاهیم بانک اطلاعاتی و همچنین SQL تو این دوره آشنا میشم.(البته خودم SQL کار کردم) این دوره رو میرم تا تو SQL حرفه ای بشم (شاید هم فوق حرفه ای). شاید نظرم در مورد اوراکل عوض شد.

    من میگم کسی که قصد داره (خودمو میگم. Smile ) تو دیتابیس حرفه ای بشه باید در حد امکان با DBMS های معروف آشنا باشه.

    در مورد MYSQL هم . خوب از کجا شروع کنم؟ (یه چیزایی ازش بلدم دو سه تا پروزه هم تو دانشگامون بره دوستام انجام دادم با PHP و MYSQL)

    دوست ندارم با کتاب خوندن یاد بگیرم (نه اینکه نتبلی کنم . نه)

    یه جایی باشه که مدرک هم بده . میشه مدرک از MYSQL گرفت. یا کلا مدرکی در مورد SQL .
    http://www.mysql.com/certification/
    باز هم ممنون از اینکه وقت میزارید.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۲۶ ۱۰:۲۰ عصر، توسط cssmaster.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۶ ۱۰:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: oracle
    نکته ای رو باید اضافه کنم. که بزرگترین فرق بین oracle و mssql این هست. که اوراکل از بینهایت رکورد پشتیبانی می کنه . اما در میکروسافت اسک کیو ال سرور محددیت رکورد هنوز موجود هست. از نظر سرعت و قدرت به نظرم با آخرین ورژن mssql دیگه فرقی بینشون نباشه از این لحاظ

    sql که مخفف Structured Query Language هست یک زبان پرس و جو هست . که در mysql,mssql,oracle استفاده میشه. البته تفاویت های جزئی وجود داره در این مورد

    شما اگر هنر استفاده از sql رو بلد باشید با همه این سرویس دهنده ها می تونید به راحتی کار کنید.


    فقط در نظر بگیرید. که sql فقط یک select,update ساده یا jion ها نیست. خواستید بگید تا یک کوئری که برای اسکیوال سرور نوشته شده که شامل شرط ها حلقه ها و .... هست واستون بزارم
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۶ ۱۱:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cssmaster آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 15
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 11
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: oracle
    (۱۳۸۹ فروردين ۲۶ ۱۱:۲۹ عصر)zoghal نوشته شده توسط:  خواستید بگید تا یک کوئری که برای اسکیوال سرور نوشته شده که شامل شرط ها حلقه ها و .... هست واستون بزارم


    بله حتما . خوشحال میشم.

    منتظر هستم.
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۶ ۱۱:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS