/
  • ob_start() , ob_end_flush

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ob_start() , ob_end_flush
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    ob_start() , ob_end_flush
    سلام .این 2 متغیر ( و چند متغیر دیگه که مانند اینها هستند)دقیقا چه کاری انجام می دهند؟
    و در چه مواقعی باید استفاده شوند؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۰۶:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ob_start() , ob_end_flush
    به درد کنترل خورجی می خوره. وقتی که ob_start رو می زنه از اونجا به بعد هر چی خروجی داده بشه رو داخل بافر ذخیره می کنه و سپس با تابع دیگه می تونه این کار رو به اتمام برسونی و خروجی رو بگیری و کارهای از این قبل که توی توضیح توابع داخل منوال هست
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۰۷:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 145
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ob_start() , ob_end_flush
    سلام

    اینها متغیر نیستند ، توابع کنترل خروجی هستند . Wink
    همون طور که وحید جان گفت ، می تونی تمام خروجی کدت رو توسط این توابع در اختیار بگیری و کنترل کنی و در صورت نیاز تغییر بدی .

    کارهای خیلی زیادی میشه انجام داد ، فشرده سازی ، بررسی آدرس ها ، تغییر عبارات و .... .
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۰۸:۱۲ عصر، توسط amir.s.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۷ ۰۸:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : admin scooter
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ob_start() , ob_end_flush
    یعنی چی داخل بافر ذخیره می کنه؟
    بعدش چه اتفاقی می افته؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۳:۴۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: ob_start() , ob_end_flush
    دیدی که برنامه ها به خاطر وجود خروجی در ابتدای کد در هنگام استفاده از sesstion یا header خطا می دن با بافر کردن خروجی دیگه خطایی برای این موارد وجود نداره .

    شما می تونین خروجی رو بافر کنین بعد اگر شرایط خاصی داشت مثل حجم مشخصی کارکتر مشخص و.... اونوقت برای خروجی ارسال کنین .
    اینجوری کنترل خروجی راحت تر میشه ولازم نیست دنبال echo وprint بگردی .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۸ ۰۸:۰۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS