/
  • mysql_fetch_object یا mysql_fetch_assoc

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 3 رأی - میانگین امیتازات: 3.33
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی mysql_fetch_object یا mysql_fetch_assoc
    نویسنده پیام
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #1
    mysql_fetch_object یا mysql_fetch_assoc
    mysql_fetch_object و mysql_fetch_assoc هر دو برای واکشی داده به کار میرند تفاوت آنها در خروجی آنها هست که در mysql_fetch_object خروجی به صورت آبجکت هست و در دیگری به صورت آرایه

    اما سوال ها

    1- از نظر سرعت این دو دستور یکسان هستند؟
    2- در کلاس نویسی و شی گرایی بهتر نیست از mysql_fetch_object استفاده بشه؟
    3- بارها دیدم که در مثال ها و سورس کدها از mysql_fetch_object استفاده نمیشه چرا؟
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۲:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,698
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: mysql_fetch_object یا mysql_fetch_assoc
    چون آرایه ها حجم بسیار کمتری رو نسبت به آبجکتها می گیرند. در مورد کلاس نویسی هم نباید خیلی به آبجمتها تکیه کرد آرایه ها برای این گونه ذخیره کردن ها بهترین گزینه هستند
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۴:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: mysql_fetch_object یا mysql_fetch_assoc
    جدا آرایه فضای کمتری رو نسبت به آبجکت می گیره؟
    جالب شد،

    وحید جان حال شما با کدوم دستور زیاد و در چه مواقعی استفاده میکنید
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۸:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,698
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: mysql_fetch_object یا mysql_fetch_assoc
    بله می تونید تست کنید
    من همیشه از mysql_fetch_assoc استفاده کردم.
    همیشه این کلمه جلوی چشمم هست و به شما هم توصیه می کنم بهش توجه کنید
    php جاوا نیست
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۹:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: mysql_fetch_object یا mysql_fetch_assoc
    من رو این مسئله مقدار تحقیق کردم و این Benchmark رو هم پیدا کردم

    نقل قول: http://particletree.com/notebook/object-...-concerns/

    بد نیست دوستان هم ببینید!


    اما با این تفاسیر میشه گفت شی گرا کردن در پی اچ پی اصلا درست نیست؟
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۵ ۰۶:۰۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 145
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: mysql_fetch_object یا mysql_fetch_assoc
    سلام

    اینکه می فرمایید "شی گرا کردن در پی اچ پی اصلا درست نیست" ، به نظرم اصلا درست نیست! باید به تعریف شی گرایی توجه بیشتری بکنیم .

    با این طرز فکر شما باید سرویس گرا و خیلی ساختار های دیگه رو هم باید فراموش کنید. شی گرایی در اجرا کارهای پیچیده رو به صورت یکپارچه و مستقل در هر بخش، به بهترین روش پیاده سازی میکند . اگه همین کار رو به برنامه نویسی رویه ای یا روال انجام بدید می تونه هزینه های بیشتری رو به شما تحمیل کنه.

    در واقع شی گرایی یه شیوه یا ساختار هست نه یه ابزار . اینکه شما از این مثال ها برداشتی اینطوری دارید اشتباه هست . در این مقایسه شیء رو به عنوان یه متغیر در نظر گرفته که نسبت به انواع استرینگ و آرایه فضای بیشتری اشغال میکنه و شما میتونید متوجه بشید که توابعی که خروجی رو به صورت شی میده زمان و حجم بیشتری از رم رو اشغال میکنه و ....

    اما این مثال هیچ ربطی به اساس شی گرایی نداره . Idea

    محمد جان حرف شما درسته ولی فکر میکنم دنیا به سمت شی گرایی رفته و داره دوران بلوغش رو طی میکنه Blush
    فراموش نکنید که جاوا اساس زبانش بر شی گرایی هست ، ولی این به این معنا نیست که شما هرجوری با جاوا برنامه بنویسی OOP در بیاد . شما در جاوا هر ابزاری نیاز داشته باشید باید از کلاس و شی مربوطه استفاده کنید (مثل جاوااسکریپت! ) . اما اساسا در PHP اینطوری نیست ...

    پس واقعا "java ، PHP نیست " . من فکر میکنم مفاهیم شی گرایی فارغ از زبان خاصی باشه و در مفهوم همون شیوه هست .
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۵ ۰۲:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: mysql_fetch_object یا mysql_fetch_assoc
    من اول حرفم رو تصحیح کنم
    منظور من این بواد که واقعا نمی تونیم در حال حاظر از پی اچ پی به صورت کامل شی گرایی استفاده کنیم

    بر منکر oop نمیشم من قبل از پی اچ پی دلفی کار بودم و هستم و با opp کاملا آشنا هستم

    منتها طبق صحبت وحید و Benchmark که گزاشتم دارام می بیتم در حال حاظر نمی تونییم به صورت کامل از اشیا بهره بگیریم.
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۵ ۰۵:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 145
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: mysql_fetch_object یا mysql_fetch_assoc
    بازم سلام

    صالح جان قصد جسارت نداشتم Blush

    نقل قول: در این مقایسه شیء رو به عنوان یه متغیر در نظر گرفته که نسبت به انواع استرینگ و آرایه فضای بیشتری اشغال میکنه و شما میتونید متوجه بشید که توابعی که خروجی رو به صورت شی میده زمان و حجم بیشتری از رم رو اشغال میکنه و ....

    اما این مثال هیچ ربطی به اساس شی گرایی نداره .

    فکر میکنم منظورم رو خوب نرسوندم . فقط میخواستم بگم تعبیر شما از این Benchmark به نظر من ( یه نظر شخصی) اشتباه هست. چون شما فرمودید :
    نقل قول: اما با این تفاسیر میشه گفت شی گرا کردن در پی اچ پی اصلا درست نیست؟

    همینWink

    محمد جان ؛
    برای برنامه نویسی با شیوه شی گرا نیازی نیست خود اون زبان هم (مثل جاوا) شی گرا پیاده سازی بشه . به نظر من کافیه ابزار های لازم رو داشته باشه ...

    در مورد این هم "شاید نیاز نباشه که PHP یک زبان شی گرای محض باشه" ، به شدت موافقم . و فکر میکنم در ورژن 6 به اوج خودش برسه Wink
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۶ ۰۱:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,698
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: mysql_fetch_object یا mysql_fetch_assoc
    نظر من اینه OOP به معنایی که همش شی گرایی باشه و از آرایه ها استفاده نشه درست نیست. در مورد شی گرایی در php باید دید چگونه می خواییم از اشیا استفاده کنیم. مثلا چه لزومی داره که اطلاعات دریافتی از mysql رو داخل object بریزیم؟ آیا ریختن اونها در داخل آرایه لطمه ای به طراحی شی گرایی می زنه؟
    طراحی شی گرایی رو بهتر بیایین معنی کنیم. شی گرایی یعنی یک کمک برای بهبود رویه تولید نرم افزاد و گسترش اون. وگرنه استفاده نادرست از شی گرایی می تونه یک نرم افزار رو بی خودی پیچیده کنیم. پس طراحی شی گرایی رو با برنامه نویسی شی گرا یکی کنیم این دو مکمل همدیگه هستند و هر کدوم تکی نمی تونن نیازمون رو برآورده کنند بلکه یک مانع هم خواهند بود
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۷ ۰۶:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal molana
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS