/
  • mod_evasive ضد حملات DDOS

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی mod_evasive ضد حملات DDOS
    نویسنده پیام
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,780
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #1
    Lightbulb mod_evasive ضد حملات DDOS
    سلام،
    یک mod. جهت جلوگیری از خیلی از حملات DDOS:
    http://www.eth0.us/mod_evasive
    قبلش بهتره Kernel تون رو Upgrade کنید.
    کد:
    <IfModule mod_evasive20.c>
    DOSHashTableSize 3097
    DOSPageCount 2
    DOSSiteCount 50
    DOSPageInterval 1
    DOSSiteInterval 1
    DOSBlockingPeriod 10
    </IfModule>
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ شهريور ۳۱ ۰۵:۳۹ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۰ ۰۷:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia zoghal molana Maya admin amir.s hosseintdk775
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: mod_evasive ضد حملات DDOS
    این تو httacses باید باشه؟
    Kernel چیه؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۴ ۰۷:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: mod_evasive ضد حملات DDOS
    (۱۳۸۸ خرداد ۲۴ ۰۷:۱۸ عصر)scooter نوشته شده توسط:  این تو httacses باید باشه؟
    Kernel چیه؟
    Big Grin هسته سیستم عامله
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۴ ۰۷:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,780
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: mod_evasive ضد حملات DDOS
    نقل قول: این تو httacses باید باشه؟
    آره.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ خرداد ۲۴ ۰۷:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: mod_evasive ضد حملات DDOS
    سلام.

    این یک ماژوله و برای زمانی مفیده که سرور اختصاصی داشته باشید.. ایا تابعی در php میشه تعریف کرد که مشکل داس رو حل کنه؟

    من یک اسکریپت دارم که برای حمله داس استفاده میشه. اما تا حالا نتونستم ضدشو بسازم.
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۲ ۱۱:۳۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: mod_evasive ضد حملات DDOS
    میشه دیگه
    درخواست‌های ip رو باید ذخیره کنی و هر ip رو چک کنی که ببینی درخواست هاش چقدره. اما زیاد کارساز نیست چون تو حملات سنگین جواب نمیده و باید در مراحل قبل از php انجام بشه. اینجور حملات هم بیشتر قصدش سرور هست نه سایت
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۲ ۱۲:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: mod_evasive ضد حملات DDOS
    (۱۳۸۸ مرداد ۱۲ ۱۲:۰۲ عصر)admin نوشته شده توسط:  میشه دیگه
    درخواست‌های ip رو باید ذخیره کنی و هر ip رو چک کنی که ببینی درخواست هاش چقدره. اما زیاد کارساز نیست چون تو حملات سنگین جواب نمیده و باید در مراحل قبل از php انجام بشه. اینجور حملات هم بیشتر قصدش سرور هست نه سایت

    سلام.

    خب حالا ما که اکثر هاستامون share باید چیکار کنیم؟ باید مورد حمله قرار بگیریم؟

    اصلا یک سروری که بشه توش تغییرات داد چیه؟ باید vps بگیریم یا اختصاصی.
    اگه یک سرور خوب با هزینه قابل قبول سراغ دارید بگید تا باش کار کنم.
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ مرداد ۱۲ ۰۲:۱۷ عصر، توسط aligilani1986.)
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۲ ۰۲:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: mod_evasive ضد حملات DDOS
    vpslink.com
    vps های خوبی داره
    هاستهای شیر محدودیت هایی داره و این هم یکی هشت
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۲ ۰۴:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: mod_evasive ضد حملات DDOS
    (۱۳۸۸ مرداد ۱۲ ۰۴:۵۸ عصر)admin نوشته شده توسط:  vpslink.com
    vps های خوبی داره
    هاستهای شیر محدودیت هایی داره و این هم یکی هشت

    سلام.

    یک شرکت توی ایران باشه که بشه بهش اعتماد کرد.
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۲ ۰۸:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: mod_evasive ضد حملات DDOS
    با توجه به فعالیتهایی که توی این زمینه داشتم به هیچ کدام اعتماد نکنید. به دلیل نبود دانش کافی و همچنین بی توجهی شرکتها بهتره که از این سیستم ها استفاده کنید. هزینه هایی که برای شرکتی که معرفی کردم می کنید اطمینان دارید که هزینه درستی هست
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۲ ۱۱:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS