/
  • marquee

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی marquee
    نویسنده پیام
    golroze آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    marquee
    سلام
    من یک marqueeواسه اخبار سایت ایجاد کردم که این کدهارو نوشتم واسش اما اولا عرضش با زیاد شدن اطلاعات زیاد میشه وهم انگار برای هر خبریه محدوده تعیین میکنه و هر خبر فقط تو اون محدوده حرکت میکنه.اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم.البته با پی اچ پی نوشتم نه کداگنایتر
    کد PHP:
    <?php 
        
    require_once('../config/config.php');
    $query="SELECT * FROM news";

        
    $result=mysql_query($query) or die ('error');
        
         
    $i=1;
     while(
    $row=mysql_fetch_array($result))
     {
        echo  
    ' <marquee behavior="scrollbar" direction="up" scrollamount="1" onmouseover="this.stop();"
                                    onmouseout="this.start();" style="height: 100px"> <div>
                <table class="text" cellspacing="0" border="0" id="ctl00_GridView2" style="width:100%;border-collapse:collapse;">
                    <tr><td style="width:50px;">
                                            <img id="ctl00_GridView2_ctl02_Image1" src="../Image/felesh.jpg" style="border-width:0px;" />
                                        </td>
                        <td align="right"><a style="text-decoration: none" href=../news_asatid.php?id='
    .$row['id'].'>'.$row['title'].'</a></td>
                    </tr>
                </table>
            </div>
                            </marquee>'
    ;
                            

         
    $i++;}?>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۱۲:۰۲ عصر، توسط golroze.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۱۲:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: marquee
    پس چرا توی بخش codeigniter مینویسید ؟؟؟؟؟Dodgy
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۱۲:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS