/
  • login

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی login
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    login
    سلام من این رو نوشتم برای صفحاتم
    ولی با این که مطمئنم سشن ست می شه ولی این صفحه ذو نشون نمیده شما می دونین مشکل این کد چیه؟

    کد PHP:
    <?php  
    session_start
    (); 
    session_regenerate_id(true);  
    if(!isset(
    $_SESSION['username']))
    {
        
    header("LOCATION:../index.php");
        }
        else{ 
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ بهمن ۱۲ ۰۳:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: login
    1- session_generate_id برای چیه؟؟؟؟
    2- LOCATION رو با حروف کوچیک بنویس( ناسلامتی حساسه به کوچیک و بزرگ)
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ بهمن ۱۲ ۱۰:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: login
    من روی لوکال هاست امتحان کردم جواب داد .

    کد دو صفحه ای رو که ساختم رو همینجا میزارم

    فایل index.php

    کد PHP:
    <?php

    session_start
    ();
     if (isset(
    $_POST['name']))
     {
         
    $_SESSION['username']=$_POST['name'];
         
    header("LOCATION:admin/admin.php");
     }

    ?>
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <form method="post" action="">
        <input type="text" name="name" />
        <input type="submit" />
    </form>
    </body>
    </html> 

    ادرس صفحه دوم admin/admin.php

    کد PHP:
    <?php  
    session_start
    (); 
    session_regenerate_id(true);  
    if(!isset(
    $_SESSION['username']))
    {
        
    header("LOCATION:../index.php");
    }
    else
    {
        echo 
    $_SESSION['username'];
    }
    ?>
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۷ بهمن ۱۳ ۱۲:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: login
    session_generate_id برای چیه؟؟؟؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ بهمن ۱۳ ۱۲:۲۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: login
    برای بروزرسانی session , id استفاده میشه

    این رو از سایت رسمی php گرفتم

    کد PHP:
    <?php
      session_start
    ();

      
    $old_sessionid session_id();
      
    $_SESSION['name']='example';
      
    session_regenerate_id();

      
    $new_sessionid session_id();

      echo 
    "Old Session: $old_sessionid<br />";
      echo 
    "New Session: $new_sessionid<br />\n";
     

      
    print_r($_SESSION);
    ?>
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۷ بهمن ۱۳ ۱۲:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: login
    همین رو سیستم من جواب نمیده؟
    فکر نکنم کد من مشکلی داشته باشه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ بهمن ۱۳ ۰۱:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: login
    شاید امنیت مرورگرت بالا هست و کوکی ها روی مرورگرت ذخیره نمیشن .

    بهتره امنیتش رو بیاری پایین

    تو internet explorer میری به این ادرس tools->internet option->privacy در این قسمت , قسمت بالایی برای تنظیم کوکی هاییست که می تونند رو کامپیوتر شم ذخیره بشوند اون رو در حالت medium قرار بده
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ بهمن ۱۳ ۰۸:۳۶ صبح، توسط php.)
    ۱۳۸۷ بهمن ۱۳ ۰۸:۳۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: login
    سلام من این کار رو هم کردم ولی کار نمیکنه
    ببینید این صفحه چک لوگین
    کد PHP:
    <?php
    //if(isset($_POST['user']))
    //{
    require_once("../config.php");
    $user=htmlspecialchars(strtolower(@$_POST['user']));
    $pass=MD5(sha1(@$_POST['pass']));
     
    $user_novalid preg_replace("([^a-z0-9_]*)"''$user);
     function 
    sql_quote$value )
    {
        if( 
    get_magic_quotes_gpc() )
        {
              
    $value stripslashes$value );
        }
       
     
        if( 
    function_exists"mysql_real_escape_string" ) )
        {
              
    $value mysql_real_escape_string$value );
        }
        else
        {
              
    $value addslashes$value );
        }
        return 
    $value;

    $sql="SELECT user,pass FROM `login_admin` WHERE (user='".sql_quote($user)."' AND pass='".sql_quote($pass)."')";
    $result=@mysql_query($sql);
    if(@
    mysql_num_rows($result)==1)
    {
        
    $_SESSION['username']=$user;
        
    header("LOCATION:list.php");
        
    //print("yes you can");
        
    exit;
        }

        else{
        
    header("LOCATION:loginlogin.php");
        
    //print("no match user name ");
        
    }
        
    //}
    ?>


    اینم صفحه admin
    کد PHP:
    <?php  
    session_start
    (); 
    session_regenerate_id(true);  
    if(!isset(
    $_SESSION['username']))
    {
        
    header("LOCATION:../index.php");
        }
        else{ 
    به نظر شما مشکل کجا ست
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ بهمن ۱۳ ۰۴:۱۹ عصر، توسط scooter.)
    ۱۳۸۷ بهمن ۱۳ ۰۳:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: login
    در صورتی که یک فرم برای ورود اطلاعات داشته باشی که اطلاعات ورودی از طرف کاربر رو به این صفحه ارجاع بده

    مشکل بعدیت این هست که در این صفحه باید قبل از استفاده از session اون رو start کنی و این کار هم به صورت زیر انجام میشه .

    کد PHP:
    session_start(); 

    جلسه باید قبل از ارسال هر خروجی به صفحه start شده باشه در غیر اینصورت خطا میده .

    در ضمن در شرط اخریت باید صفحه به جای list.php به ادرس admin.php ارجاع بشه
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۷ بهمن ۱۴ ۰۹:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS