/
  • log out كردن كاربر غيرفعال

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی log out كردن كاربر غيرفعال
    نویسنده پیام
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    log out كردن كاربر غيرفعال
    سلام
    مي خوام اگه كاربرم وارد سايت شد و تو صفحه اي بيشتر از 15 دقيقه موند و كاري انجام نداد بطور اتوماتيك logout بشه
    كسي ميتونه كمكم كنه؟
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۰ ۰۴:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: log out كردن كاربر غيرفعال
    کوکیش‌ رو روی 15 دقیقه‌ بزار و هر بار که صفحه‌ای رو باز می کنه دوباره این کوکی رو روی ۱۵ دقیقه ست کن.
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۰ ۰۵:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: log out كردن كاربر غيرفعال
    چطوري ؟كار با كوكي رو نميدونم ميشه بهم بگي؟
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۰ ۰۵:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: log out كردن كاربر غيرفعال
    پس چه جوری کاربر رو لاگین می کنید؟
    http://ir.php.net/setcookie
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۰ ۰۶:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: log out كردن كاربر غيرفعال
    با session
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۰ ۰۶:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: log out كردن كاربر غيرفعال
    کد PHP:
    setcookie(session_name(), $_COOKIE[session_name()], time()+10000"/"); 

    بعد از session_start ‌باید بزارید . من روی ۱۰۰۰ ثانیه گ ذاشتم که شما می تونید تغییر بدید
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۰ ۰۸:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wolfeye ARA
    wolfeye آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 24
    ( 4 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: log out كردن كاربر غيرفعال
    مرسي آقاي وحيدSmile
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۰ ۰۹:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: log out كردن كاربر غيرفعال
    اخطار :

    موارد زیادی مشاهده شده که کاربران با انجام تغییرات در سشن یا کوکی و مخصوصا کوکی بصورت غیر قانونی لوگین می کنند. حتما اطلاعات رو بصورت کد شده درون سشن یا کوکی قرار بدید.

    راهنمایی :
    از توابعی مانند Base64 یا mcrypt استفاده کنید
    برای اطلاعات بیشتر 2. php.net 1. google.com
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۱ ۰۱:۱۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: log out كردن كاربر غيرفعال
    محمد؟؟؟؟؟؟
    ایشون‌ از session استفاده‌ کردن و سشن هم فقط id ‌رو ذخیره می کنه
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۱ ۰۱:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: log out كردن كاربر غيرفعال
    بله وحید جان.
    این غلط ترین کار ممکن هست. یعنی اگر من بتونم یه سشن بسازم که توش یک آی دی باشه پس لوگین کردم درسته ؟
    همین الان گشتم اون مقاله رو پیدا نکردم اما یادمه یه جا خوندم که راهایی وجود داره که بشه سشن رو اون شکلی که می خواید ایدت کنید یا سشن بسازید.
    اطلاعات سشن و کوکی باید کد شده باشند. در غیر این صورت احتمال نفوذ زیاده.
    ۱۳۸۸ بهمن ۲۱ ۰۹:۴۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS