/
  • log in دیگه کار نمی کنه

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی log in دیگه کار نمی کنه
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    log in دیگه کار نمی کنه
    سلام من یه لوگین نوشتم ولی الان کار نمی کنه .یعنی قبلا کار می کرد اما توی این سایت کار نمی کنه نمی دونم چرا
    کد:
    <?php

    include_once("config.php");
    $username=$_POST["user"];
    $pass=MD5(sha1($_POST["pass"]));
    $sql="SELECT * FROM register WHERE name='$username' and pass='$pass'";
    $result=mysql_query($sql)or die(mysql_error(no.$result));
    $row=mysql_num_rows($result) or die(mysql_error(no.$row));
    if($row==1)
    {
    session_register("user");
    session_register("pass");
    header("location:../index.php");
    }
    else {
    print("no");
    }

    ?>
    الان دقیقا به mysql_num_rows گیر میده و میگه
    نقل قول: Notice: Use of undefined constant no - assumed 'no' in d:\easyphp1-8\www\mrmobile\admin\check1.php on line 8

    Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in d:\easyphp1-8\www\mrmobile\admin\check1.php on line 8
    نمی دونم چشه ولی دقیقا همین اسکریپت در جاها ی دیگه کار میده
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ دي ۲۱ ۱۱:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,698
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: log in دیگه کار نمی کنه
    فكر كنم اين خط
    کد PHP:
    $result=mysql_query($sql)or die(mysql_error(no.$result)); 
    ميشه اين
    کد PHP:
    $result=mysql_query($sql)or die(mysql_error()); 
    ۱۳۸۷ دي ۲۲ ۱۱:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: log in دیگه کار نمی کنه
    سلام من این رو هم حذف کردم .حالا دیگه ارور نمیده ولی header کار میکنه یعنی تو خود این صفحه میمونه .حالا اگه mysql_error رو برداریم if رو نقض میکنه و else رو اجرا میکنه.
    من همین الان دارم این کد رو تو یه پوشه دیگه اجرا میکنم عین هلو هم کار میکنه .نمیدونم چرا اینجا گیر داده
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ دي ۲۲ ۰۵:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,698
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: log in دیگه کار نمی کنه
    (۱۳۸۷ دي ۲۲ ۰۵:۵۷ عصر)scooter نوشته شده توسط:  سلام من این رو هم حذف کردم .حالا دیگه ارور نمیده ولی header کار میکنه یعنی تو خود این صفحه میمونه .حالا اگه mysql_error رو برداریم if رو نقض میکنه و else رو اجرا میکنه.
    من همین الان دارم این کد رو تو یه پوشه دیگه اجرا میکنم عین هلو هم کار میکنه .نمیدونم چرا اینجا گیر داده

    من متوجه نمی شم اصلا منظور چی هست؟ میشه واضحتر بگید؟
    ۱۳۸۷ دي ۲۲ ۰۹:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: log in دیگه کار نمی کنه
    سلام
    ببین
    این کدی رو که من اینجا گذاشتم رو تو 5-6 جای دیگه هم استفاده کردم ودرست جواب میده.اما نمی دونم چرا توی این کار اصلا جواب نیمده
    تو تو پست قبل گفتی که ارور مربوط به mysql_error هست .من mysql_error رو حذف کردم اما حالا header("LOCATION کار نمی کنه و وقتی login میکنم تو همین صفحه استاپ می کنه و نه if رو اجرا میکنه نه else رو .نمی دونم چه مرگش شده.هیچ اروری هم نمیده
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ دي ۲۲ ۰۹:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: log in دیگه کار نمی کنه
    سلام .ببینین من یه چیزی دیدم .
    الان تیبل رو میشناسه و true بر می گردونه اما محتویات درون جدول رو نمیشناسه مثلا وقتی مینویسم
    کد:
    while($row=mysql_fetch_assoc($result))
    {
    print($row[name]);
    }
    هیچی چاپ نمیکنه در صورتی که فیلد name مقدار دهی شده یا وقتی مینویسم
    کد PHP:
    $row=mysql_num_rows($result);
    print(
    $row); 
    مقدار 0 رو بر میگردونه.به نظر شما چه جوریاست؟؟؟[/quote]
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ دي ۲۳ ۰۳:۰۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: log in دیگه کار نمی کنه
    کد کاملت و یه اکسپورت از دیتابیست بزار اینجا تا بهتر بشه نظر داد
    ۱۳۸۷ دي ۲۳ ۱۲:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: log in دیگه کار نمی کنه
    سلام کد صفحه login که تو پست اول گذاشتم
    اینم دیتا بیس
    کد:
    -- phpMyAdmin SQL Dump
    -- version 2.6.1
    -- http://www.phpmyadmin.net
    --
    -- Host: localhost
    -- Generation Time: Jan 03, 2007 at 03:42 PM
    -- Server version: 4.1.9
    -- PHP Version: 4.3.10
    --
    -- Database: `spoof`
    --

    -- --------------------------------------------------------

    --
    -- Table structure for table `register`
    --

    CREATE TABLE `register` (
      `id` int(4) NOT NULL auto_increment,
      `name` varchar(40) character set latin1 collate latin1_bin NOT NULL default '',
      `email` varchar(50) character set latin1 collate latin1_bin NOT NULL default '',
      `pass` varchar(15) character set latin1 collate latin1_bin NOT NULL default '',
      `repass` varchar(15) character set latin1 collate latin1_bin NOT NULL default '',
      PRIMARY KEY  (`id`)
    ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_persian_ci AUTO_INCREMENT=24 ;

    --
    -- Dumping data for table `register`
    --

    INSERT INTO `register` VALUES (22, 0x61, 0x61, 0x373764653534636366353665623666, 0x373764653534636366353665623666);
    INSERT INTO `register` VALUES (23, 0x64, 0x64, 0x366261396531613164323132393834, 0x366261396531613164323132393834);
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ دي ۲۳ ۰۴:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: log in دیگه کار نمی کنه
    (۱۳۸۷ دي ۲۱ ۱۱:۱۹ عصر)scooter نوشته شده توسط:  سلام من یه لوگین نوشتم ولی الان کار نمی کنه .یعنی قبلا کار می کرد اما توی این سایت کار نمی کنه نمی دونم چرا
    کد:
    <?php

    include_once("config.php");
    $username=$_POST["user"];
    $pass=MD5(sha1($_POST["pass"]));
    $sql="SELECT * FROM register WHERE name='$username' and pass='$pass'";
    $result=mysql_query($sql)or die(mysql_error(no.$result));
    $row=mysql_num_rows($result) or die(mysql_error(no.$row));
    if($row==1)
    {
    session_register("user");
    session_register("pass");
    header("location:../index.php");
    }
    else {
    print("no");
    }

    ?>
    الان دقیقا به mysql_num_rows گیر میده و میگه
    نقل قول: Notice: Use of undefined constant no - assumed 'no' in d:\easyphp1-8\www\mrmobile\admin\check1.php on line 8

    Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in d:\easyphp1-8\www\mrmobile\admin\check1.php on line 8
    نمی دونم چشه ولی دقیقا همین اسکریپت در جاها ی دیگه کار میده

    سلام .

    فكر كنم بايد كد رو اينطوري بنويسي:
    کد PHP:
    $link mysql_connect(host,user,pass);
    mysql_select_db(database,$link);

    $sql=command;
    $result=mysql_query($sql,$link); 
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ دي ۲۳ ۰۶:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: log in دیگه کار نمی کنه
    سلام و ممنون
    فکر نکنم .چون همینی رو که شما نوشتی من در فایل config قرار دادم و از جهت اتصال به db هم مشکلی نداره
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ دي ۲۳ ۰۸:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS