/
  • linl

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی linl
    نویسنده پیام
    arman60 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    linl
    سلام من خیلی تازه واردم می خواستم ببینم کجای این کد باید چجوری لینک بدم؟



    <input type="button" id="jQueryButton5" name="" value="سایت یاهو" style="position:absolute;left:263px;top:27px;width:221px;height:33px;background-color:#ECE9D8;color:#FFFFFF;font-family:Tahoma;font-size:13px;z-index:3">




    اینم اون لینکی که میخوام بدم http://www.yahoo.com
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۰۱:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ali786 آفلاین
    I'm learning to coding
    ***

    ارسال‌ها: 212
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 771
    ( 161 تشکر در 104 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: linl
    سلام
    اینی که شما گذاشتی یه button است و لینک نیست که معمولا در فرمها کاربرد داره ،
    از ظاهر کد شما فکر می کنم آدرس دهی و عملیات داخل تابعی در jQuery انجام میشه پس باید به تگ script در صفحه نگاهی بیاندازی

    کد ناقصه برای راهنمایی بیشتر باید کد کامل رو ببینیم
    موفق باشی
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۰۲:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : arman60
    miladr24 آفلاین
    میلاد
    ***

    ارسال‌ها: 141
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۱۹
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 21 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: linl
    باید یا مشخصه مثل همون style یا id که داره، بعنوان onclick بهش بدی و بعد مقدارش باید کد جاوا اسکریپت باشه که کامل بصورت زیر میشه:
    در ضمن اخر تگ دکمه باید / بذاری، از html 5 یا xhtml استفاده کن.
    کد:
    <input type="button" id="jQueryButton5" onClick="window.location='http://www.yahoo.com'" value="سایت یاهو" style="position:absolute;left:263px;top:27px;width:221px;height:33px;background-color:#ECE9D8;color:#FFFFFF;font-family:Tahoma;font-size:13px;z-index:3" />

    در واقع من فقط این رو درون تگ button تو نوشتم:
    کد:
    onClick="window.location='http://www.yahoo.com'"

    راستی حالا چرا به یاهو لینک میدی؟ به سایت من لینک بدهBig Grin
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۰۳:۰۴ عصر، توسط miladr24.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۰۳:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kianit arman60
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS