• 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
insert در جدول با هر بار refresh
#1
Question 
با سلام خدمت دوستان من کدی نوشتم برای insert کردن در جدول ولی هر بار که صفحه رو refresh میکنم همون سطر قبلی به جدول اضافه میشه با این که از isset استفاده کردم ممنون میشم راهنماییم کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام،
کد قرار بدین تا بشه راهنمایی کرد.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
if(isset($_POST['send']))
{
$named=$_POST['named'];

$tozih=$_POST['tozih'];

$price=$_POST['price'];
$price=htmlspecialchars($price,ENT_QUOTES);
$pic=$_POST['pic'];


$result6=$main->insertdore($named ,$tozih,$price,$pic);


}







function insertdore($named ,$tozih,$price,$pic)
{

$q="INSERT INTO `tbl_k_gardeshgari`VALUES ( NULL ,
'$named', '$tozih', '$price', '$pic')";


$result_send=mysql_query($q);
return $result_send;
}///end insertdore




با $_postمقادیر رو گرفتم و براش یه تابع نوشتم تا insert بشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
کد پی‌اچ‌پی:
<?php

if(isset($_POST['send']))
{
    
$named=$_POST['named'];

    
$tozih=$_POST['tozih'];

    
$price=$_POST['price'];
    
$price=htmlspecialchars($price,ENT_QUOTES);
    
$pic=$_POST['pic'];


    
$result6=$main->insertdore($named ,$tozih,$price,$pic);
    
    die(
'<script>window.location=''</script>');


}







function 
insertdore($named ,$tozih,$price,$pic)
{

$q="INSERT INTO `tbl_k_gardeshgari`VALUES ( NULL ,
'
$named', '$tozih', '$price', '$pic')";


$result_send=mysql_query($q);
return 
$result_send;
}
///end insertdore 
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
(۱۳۹۶ اردیبهشت ۳۱, ۱۲:۵۹ ق.ظ)Reza نوشته:
کد پی‌اچ‌پی:
<?php

if(isset($_POST['send']))
{
    
$named=$_POST['named'];

    
$tozih=$_POST['tozih'];

    
$price=$_POST['price'];
    
$price=htmlspecialchars($price,ENT_QUOTES);
    
$pic=$_POST['pic'];


    
$result6=$main->insertdore($named ,$tozih,$price,$pic);
    
    die(
'<script>window.location=''</script>');


}







function 
insertdore($named ,$tozih,$price,$pic)
{

$q="INSERT INTO `tbl_k_gardeshgari`VALUES ( NULL ,
'
$named', '$tozih', '$price', '$pic')";


$result_send=mysql_query($q);
return 
$result_send;
}
///end insertdore 

ممنون از لطفتون insert درست کار میکنه
میشه بفرمایید این کد جاوا اسکریپت چی کار میکنه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
اونا کد جاوا اسکریپت نیست
PHP هستش

فکر کنم اینجوری هم بشه نوشتش:
با ignore
کد پی‌اچ‌پی:
$q "INSERT IGNORE INTO `tbl_k_gardeshgari`VALUES ( NULL , '$named', '$tozih', '$price', '$pic')"

یا با on duplicate key update
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط : ayoubsys
#7
(۱۳۹۶ اردیبهشت ۳۱, ۰۲:۰۱ ب.ظ)Y.P.Y نوشته: FFS!
اون کد جاوا اسکریپت نیست
PHP هستش

فکر کنم اینجوری هم بشه نوشتش:
با ignore
کد پی‌اچ‌پی:
$q "INSERT IGNORE INTO `tbl_k_gardeshgari`VALUES ( NULL , '$named', '$tozih', '$price', '$pic')"

یا با on duplicate key update

پس چرا داخل داخل تگ اسکریپته؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
آها
<script>window.location=''</script>
رو میگی

نمیدونم
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
صفحه رو رفرش میکنه دیگه که دوباره مجدد با رفرش صفحه مقادیر ارسال نشه که ثبت بشه Smile
Big Grin
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa
#10
(۱۳۹۶ خرداد ۰۱, ۰۱:۴۱ ق.ظ)Reza نوشته: صفحه رو رفرش میکنه دیگه که دوباره مجدد با رفرش صفحه مقادیر ارسال نشه که ثبت بشه Smile
Big Grin

ممنونمShy

من سایتی که طراحی کردم میخوام دو زبانه باشه اطلاعاتش هم داخل جدول ذخیره شده چه جوری باید با زدن لینک انگلیسی و فارسی کل سایت زبانش عوض بشه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان