/
  • in_array

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی in_array
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    in_array
    درود
    پیرو سوالات قبلی در باب چک باکس ها .من از کد برای چک کردن value ها استفاده می کنم .اما جواب درستی نمی گیرم.از اونجا که قطعا اشکال از منه کدم رو می ذارم تا ببینین
    کد PHP:
    $check1=array('1','2','3','4');
    $price1=array('1','2','3','4','5','6');
    $favotour1=array('1','2','3');
    $conn1=array('1','2','3','4');
    if(!
    in_array($_POST['city'],$check1) and !in_array($_POST['price'],$price1) and !in_array($_POST['favotour'],$favotour1) and !in_array($_POST['conn'],$conn1))
    {
    //@header("LOCATION:../../favo.php?tell=false");
    echo ('no array');
    @exit;

    بر میگرده no array
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۶ ۰۴:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: in_array
    والا از شواهد و قرائن Sleepy
    احتمالآ از مقادیری باشه که می گیری
    اما اگه عین کدت اینه بهت این کد رو نشون می دم ، انتخاب با خودته Sleepy
    کد PHP:
    function filter($value$max$min=1)
    {
        if((int)
    $value >= (int)$min && (int)$value <= (int)$max) return true;
        return 
    false;
    }

    if(!
    filter($_POST['city'],4) && 
       !
    filter($_POST['price'],6) && 
       !
    filter($_POST['favotour'],3) && 
       !
    filter($_POST['conn'],4)){
        echo (
    'no array');
        @exit;

    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ خرداد ۱۶ ۰۹:۲۳ عصر، توسط oia.)
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۶ ۰۸:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2240 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: in_array
    من خودم کار آموزم دوست عزیز و به جواب من تکیه نکن لطفا. فقط می خوام جوابم رو بدم شاید درست باشه Big Grin. نمی دونم شما چه خطایی رو دریافت می کنی اما از نظر من بجای اینکه در کدت بخش if از and استفاده کنی باید از or استفاده کنی.
    البته من این رو میگم چون قبلا من یک کد نوشته بودم که اگر بجای or از and استفاده می شد نتیجه بهم میریخت. و از دوستان پرسیدم و گفتن که باید از or استفاده کنی چون دارم میگم که اگر این اینطوری بود یا این اینطوری بود نه اینکه اگر این اینطوری بود و این اینطوری بود!

    ببخشید بخاطر جواب نسبتا غلطم Confused
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۶ ۰۹:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,789
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 105
    تشکرها : 2182
    ( 4870 تشکر در 2227 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: in_array
    سلام،
    اگر مشکلتون حل نشد از foreach استفاده کنید:
    کد PHP:
    foreach($_Ary_List as $_Value)
    {
    if(
    strpos
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۷ ۱۲:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS