/
  • import

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی import
    نویسنده پیام
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    import
    سلام دوستان برای import دیتابیس های حجیم به mysql چکار باید کرد؟
    ۱۳۹۴ آذر ۲۵ ۰۶:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sara147 آفلاین
    سـارا
    ***

    ارسال‌ها: 408
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ شهريور ۶
    اعتبار: 21
    تشکرها : 233
    ( 332 تشکر در 210 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: import
    راه حل ها:
    1. از طریق کنسول mysql اقدام کنید.

    2. از طریق phpmyadmin: چون phpmyadmin با php نوشته شده همون محدودیت هایی رو که در هنگام آپلود فایل های بزرگ پیدا میکنید در import هم مواجهه میشید. پس لازمه که مقادیر زیر رو در فایل php.ini/.htaccess تغییر بدین.
    کد:
    php_value upload_max_filesize 20M
    php_value post_max_size 20M
    php_value max_execution_time 1000
    php_value max_input_time 1000
    __________________________________________________________________________
    به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
    ۱۳۹۴ آذر ۲۵ ۰۶:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined Y.P.Y
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,087
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: import
    3- به جای phpmyadmin از نرم افزار Navicat استفاده کن.
    4- data رو تقسیم به چند قسمت کن. مثلا قسمت هایی شامل ده هزار رکورد. و قسمت قسمت عملیات import رو انجام بده(اگر هنگام import به دلیل ایندکس های زیاد هنگ میکنه).

    5- انتقال فایلی(فقط برای جدول های MyISAM)

    اگر ومپ داری به مسیر زیر برو:
    کد:
    wamp\bin\mysql\mysql5.6.17\data
    پوشه ها دیتابیس های شما هستن و فایل های داخلشون جدول هاشون.
    جدول های MyISAM شامل سه تا فایلن با پسوند های frm,MYD,MYI
    میتونی این سه فایلُ کپی کنی داخل یه پوشه/دیتابیس دیگه
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ آذر ۲۵ ۰۶:۳۶ عصر، توسط undefined.)
    ۱۳۹۴ آذر ۲۵ ۰۶:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alaa sara147 Y.P.Y
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: import
    (۱۳۹۴ آذر ۲۵ ۰۶:۰۸ عصر)sara147 نوشته شده توسط:  راه حل ها:
    1. از طریق کنسول mysql اقدام کنید.

    2. از طریق phpmyadmin: چون phpmyadmin با php نوشته شده همون محدودیت هایی رو که در هنگام آپلود فایل های بزرگ پیدا میکنید در import هم مواجهه میشید. پس لازمه که مقادیر زیر رو در فایل php.ini/.htaccess تغییر بدین.
    کد:
    php_value upload_max_filesize 20M
    php_value post_max_size 20M
    php_value max_execution_time 1000
    php_value max_input_time 1000

    راستش خودم هم ميخواستم با پنل php myadmin انجام بدم. یعنی اینطور راحتترم ولی یه جایی خوندم اونجا هم تا یه حجمی خاص میشه افزایش داد و بعد اون دیگه نميشه میشه یک مقدار دقیقتر راهنمایی کنید من از xampp استفاده میکنم فایل php.in را ویرایش کنم یا htaccess و ضمنا این مقادیری را که نوشتید تا چقدر دیگه میشه افزایش داد مثال اون مقدار حجم آپلود فایل؟ ممنونم از راهنماییهایتون.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ آذر ۲۵ ۰۸:۴۴ عصر، توسط mohammad.mm540.)
    ۱۳۹۴ آذر ۲۵ ۰۸:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sara147 آفلاین
    سـارا
    ***

    ارسال‌ها: 408
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ شهريور ۶
    اعتبار: 21
    تشکرها : 233
    ( 332 تشکر در 210 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: import
    نقل قول: ولی یه جایی خوندم اونجا هم تا یه حجمی خاص میشه افزایش داد و بعد اون دیگه نميشه میشه یک مقدار دقیقتر راهنمایی کنید
    نقل قول: ضمنا این مقادیری را که نوشتید تا چقدر دیگه میشه افزایش داد مثال اون مقدار حجم آپلود فایل؟
    این مقادیر بستگی به منابع سرور داره. و اینکه اعدادی که به عنوان مقدار میدین، چون داخل متغیر int ریخته میشه باید در بازه ی مربوطه باشه وگرنه مشکل پیش میاد.
    عموما مقادیری که مربوط به حافظه هست از نسبت زیر پیروی کنه.
    memory_limit > post_max_size > upload_max_filesize
    و مقدار max_execution_time هم بصورت پیشفرض 30 هست و میتونید مقدار int براش تعیین کنید. مقدار -1 هم برای نبودن محدودیت هست(که پیشنهاد نمیشه). البته وب سرور ها هم تنظیمات timeout برای خودشون دارند که باید توجه کنید مقداری که تعیین کردین بیشتر از اون باشه، فایده ای نداره.
    بهتره تنظیمات رو بعد از import به حالت اولیه برگردونین.

    نقل قول: فایل php.in را ویرایش کنم یا htaccess
    اگر اسکریپت نوشتین و اینکار رو خودکار انجام میده =>htaccess
    اگر خودتون دستی از طریق phpmyadmin اینکار رو انجام میدین=> php.ini یا تنظیمات phpmyadmin( اگر دسترسی داشته باشید فایلconfig.inc.php در پوشه ی phpMyAdmin مقادیر ExecTimeLimit و MemoryLimit)
    __________________________________________________________________________
    به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
    ۱۳۹۴ آذر ۲۶ ۰۴:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS