/
  • $i چیست؟

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی $i چیست؟
    نویسنده پیام
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,243
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #1
    $i چیست؟
    سلام دوستان،

    خیلی وقته که این برای من سواله چرا در یکسری از اسکریپت ها از $i که از پیش تعریف نشده استفاده می کنند. میخوام بدونم این $i چیه و اگر تعریف شده و من ندیدم چرا این نام رو براش انتخاب می کنند.


    ممنونم Cool
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۰۷:۵۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: $i چیست؟
    نمی دونم منذورت چیه .
    ولی توی php که ما نیاز به تعرف متغییر نداریم و بدون تعریف می تونیم از متغییر ها استفاده کنیم .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۱۰:۰۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,243
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: $i چیست؟
    خوب اگر این کارو کنیم که خطا میده. مثلا میگه unknown $i .
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۱۱:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,737
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 101
    تشکرها : 2175
    ( 4829 تشکر در 2200 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: $i چیست؟
    سلام،
    نقل قول: ولی توی php که ما نیاز به تعرف متغییر نداریم و بدون تعریف می تونیم از متغییر ها استفاده کنیم .
    کاره درستی نیست! در این صورت مجبورید register_global رو روشن کنید!! و کلی هم notice دریافت کنید.
    ...
    علیرضا منظورت در کجاهاست؟ در شرطها و حلقه ها؟
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۱۱:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,243
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: $i چیست؟
    نقل قول: علیرضا منظورت در کجاهاست؟ در شرطها و حلقه ها؟
    آره دقیقا بیشتر در حلقه ها و شرط ها دیدم.
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۱۱:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: $i چیست؟
    نقل قول: ولی توی php که ما نیاز به تعرف متغییر نداریم و بدون تعریف می تونیم از متغییر ها استفاده کنیم .
    نقل قول:
    کاره درستی نیست! در این صورت مجبورید register_global رو روشن کنید!! و کلی هم notice دریافت کنید.
    ...

    مگه register_global فقط برای متغییر های فوق سراسری نیست ؟
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۵ ۱۲:۴۱ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۱۲:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: $i چیست؟
    در حلقه ها ما معمولن وفتی یک متقیر شمارنده ایجاد میکنیم مقدار اولیه شمارش رو مشخص میکنم که خودش تعریم متغییر و مقدار دهای اولیه هم هست
    کد PHP:
    for($i=0$i =10; $1++) 
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۰۵:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,737
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 101
    تشکرها : 2175
    ( 4829 تشکر در 2200 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: $i چیست؟
    نقل قول: مگه register_global فقط برای متغییر های فوق سراسری نیست ؟
    Post, cookie, server, environment, get,
    http://domain/index.php?Variable=x
    کد:
    $Variable.= 12345;
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۰۷:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,243
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: $i چیست؟
    نقل قول: در حلقه ها ما معمولن وفتی یک متقیر شمارنده ایجاد میکنیم مقدار اولیه شمارش رو مشخص میکنم که خودش تعریم متغییر و مقدار دهای اولیه هم هست
    صالح جان این چیزی که عرض کردید رو می دونم بابا بخدا من تو سطح مقدماتی نیستم Cool
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۰۷:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: $i چیست؟
    بحث رو مبدتی یا حرفه ای بودن نیست . بعضی موارد کلیدی هستند. و از طرف دیگه وقتی خیلی کلی نگاه میکنم گاهی اوقات نکات ریز دیده نمیشه. پست قبلیم سر این موضوع بود
    ۱۳۸۸ تير ۵ ۰۹:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : cyletech
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS