• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
heredocs و nowdocs در php
#1
امروز این مطلب رو خوندم و برام خیلی جالب بود چون قبلاً باهاش آشنایی داشتم ولی تلاشی در فهم بهترش نکردم.
http://phpro.ir/topic/heredocs-و-nowdocs-در-php
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : masoudmanson
#2
یکی دیگه از کاربرد doc ها در اینه که بدون [نیاز] تعریف متغیر استفاده بشه:
کد پی‌اچ‌پی:
echo <<< MyString
Hello PHP!
MyString; 
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : cyletech
#3
منکه تاحالا ازش تقریبا استفاده نکردم. چون رشته های PHP رو همینطوریش هم مثلا میشه در چند خط نوشت. چه با کوتیشن تکی و چه با دوبل.
ولی یه کاربردی برای اینا بنظرم میرسه و اون موقعی هست که توی یه رشته نسبتا حجیم زیاد کوتیشن داشته باشیم. چون اون موقع مجبور هستیم مدام کوتیشن ها رو با بک اسلش Escape کنیم که هم مشکله و هم بدریخت و ناخوانا. ولی با heredocs و اینا دیگه این مشکل وجود نداره.
البته من معمولا رشته ای رو که توش کوتیشن تکی داره داخل کوتیشن دوبل قرار میدم و بعکس، تا نیازی به Escape کردن نباشه. اما گاهی رشته حاوی هر دو نوع کوتیشن هست، یا اینکه مثلا توش متغییر هم میخوایم بذاریم، ... خلاصه همه جا نمیشه اینقدر راحت این ترفند رو بکار برد.

کلیتش PHP زبان واقعا منعطف و راحتی هست از نظر سینتاکس و ساختمان داده ها (مثلا آرایه های بسیار منعطفی که داره) و توابع زیاد و منعطف و راه دستی که داره. فقط یخورده این تایپ علامت دلار برای متغییرهاش اذیت میکنه Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط : cyletech undefined admin
#4
نقل قول:ولی یه کاربردی برای اینا بنظرم میرسه و اون موقعی هست که توی یه رشته نسبتا حجیم زیاد کوتیشن داشته باشیم. چون اون موقع مجبور هستیم مدام کوتیشن ها رو با بک اسلش Escape کنیم که هم مشکله و هم بدریخت و ناخوانا. ولی با heredocs و اینا دیگه این مشکل وجود نداره.
کاربردت تو حلقم. Tongue راست گفتی. اصلاً بهش فکر نکرده بودم. همیشه سر این کوتیشن های لعنتی که میخواستم هم html بنویسم هم جی کوئری هم مقدار متغیری رو درونشون قرار بدم مشکل داشتم. آخه بدبختی اینجاست که نمیشه از \" همش استفاده کنی. بازم جواب نمیده. باید گاهی از html name اون یعنی & quot ; استفاده کنی. دردسره خلاصه.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نقل قول:فقط یخورده این تایپ علامت دلار برای متغییرهاش اذیت میکنه

ای خدااااااااااا Rolleyes

اوایل که پی اچ پی رو شروع کرده بودم، دنبال راه حلی میگشتم تا بتونم $ رو بدون گرفتن شیفت تایپ کنم! Big Grin
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
vejmad آین تعریفی که کردی دقیقا همون کاربردی هست که به خاطر اون به وجود اومده. یه رشته بزرگ پر از کوتیشن و سینگل کوتیشن.
در مورد $ هم اتفاقا من خیلی بهش علاقه دارم چون با وجود این $ دوست داشتنی وقتی داری متغیر تعریف می کنی نگران این نیستی که کلمات رزو شده و اسم فانکشن و ... نیست. Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان