/
  • header location

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی header location
    نویسنده پیام
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    header location
    سلام دوستان چطور با تابع header یک id را به صفحه مثلا index.php بفرستم.و بعد توی صفحه index.php چطور اونو echo کنم؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ فروردين ۲۴ ۰۶:۳۰ صبح، توسط mohammad.mm540.)
    ۱۳۹۵ فروردين ۲۴ ۰۶:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 945
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 745
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: header location
    سلام،
    راه اول با امنیت کم:
    فرستادن به صفحه index.php
    کد PHP:
    header("Location: http://YourSite.ir/index.php?id=12"); 
    توی صفحه index.php:
    کد PHP:
    echo $_GET['id']; 
    راه دوم هم این هست که یک session ذخیره کنی، بعد توی index اون سشن رو بخونی. این امنیتش بهتره، دیگه آی‌دی لو نمیره. [آموزش سشن]
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ فروردين ۲۴ ۱۱:۳۲ صبح، توسط Alaa.)
    ۱۳۹۵ فروردين ۲۴ ۱۱:۳۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kasbookar
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS