• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
go DOJO
#1
بالاخره‌ بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم و تحقیقات تصمیم گرفتم که شروع به فراگیری dojo کنم.
یعنی دست از سر extjs برداشتم؟ اصلا. extjs رو‌ هنوز به عنوان قدرتمندترین قبولش دارم و هرگز dojo به‌ گرد پای extjs هم‌ نمی رسه. اما چون extjs هنوز‌ تصمیم به RTL کردنش نگرفته. جز برای مواردی که نیای به RTL ندارم‌ و همچین در پروژه های adobe air ا‌ز extjs استفاده می‌کنم و هنوز حرف اول رو می زنه. اما چون dojo راست به چپ رو ساپورت می کنه و زند به خوبی با این فریم ورک هماهنگ هست تصمیم به این کار گرفتم. پس پیش به سوی dojo
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal
#2
آخی Angel
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
کم کم دارم حرفم رو پس می گیرم Big Grin
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
کاره خوبی می کنی Big Grin ادامه بده
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نه دیگه دارم از dojo منصرف میشم داره تصمیم قطعی میشه. یه جوری میشه با RTL تو extjs سرو‌ کله زد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نقل قول:نه دیگه دارم از dojo منصرف میشم داره تصمیم قطعی میشه.
دلیلش چیه؟ سخته؟ خوب نیست؟ ؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
خوبه ها ولی نه به اندازه extjs .‌مثلا تعریف grid ها‌ . اصلا طرز کد نویسیش خوب نیست. اونقدرها هم به کاربر امکانات نمیده. شاید کمپوننت هاش زیاد باشه. اما امکاناتی که به یه کمپوننت میده هرگز به پای extjs نمی‌ رسه. توی extjs خیلی‌ بیشتر میشه روی کمپوننتها مانور داد. شاید برای کسی که اول بار با هر دوتاش کار کنه dojo بهتر باشه. اما اگر بخواییم به صورت حرفه ای کار کنیم extjs خیلی‌ خیلی بهتر هست.
یه چیز دیگه dojo هستش‌ اصلا‌ ساده طراحی نشده.
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal farhadfery
#8
با وحید موافقم . سر این موضوع من خودم دارم با جی کوئری یک سری کامپونت فارسی مخصوصا سر گرید ها و درخت ها می نویسم. فعلا که عالی جواب گرفتم.

اما وحید . تاحالا کودوم کامپوننت رو کامل رو واسه کارهای فارسی آماده کرده ای؟ به ما هم میدی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
واسه کارهای فارسی؟ من تقریبا همش رو حاضر کردم
البته فقط رو ff جواب‌ رو گرفتم. توی بعضی هاش مشکل داره
شما‌ این رو ببین http://github.com/mksoft/ExtJS-RTL هست . من همه تغییرات رو به mksoft میدم .
واسه زبون فارسی هم فقط date picker ‌بود که شمسی کردم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
چی شد چی شد؟ یک توضیح میدی . من یک مقدار گیجم این روزا
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان