/
  • getInstance چیست؟ و چرا؟

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی getInstance چیست؟ و چرا؟
    نویسنده پیام
    Null آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 56
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 151
    ( 25 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #1
    getInstance چیست؟ و چرا؟
    سلام به همه دوستان
    این تابع getInstance چیه که در بعضی از کلاس ها رویت میشه؟
    چرا ازش استفاده میکنن؟
    و کجاها باید استفاده کرد؟ چرا؟
    خیلی ممنون Heart Smile
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۴ ۰۲:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: getInstance چیست؟ و چرا؟
    الگوری سینگلیشن هست. واسه وقتی که می خوای از کلاس فقط یک آبجکت داشته باشی
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۶ ۰۹:۱۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wallfa
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS