/
  • fsockopen timeout

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی fsockopen timeout
    نویسنده پیام
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    fsockopen timeout
    سلام دوستان من از php-mailer دارم استفاده میکنم ، اما متاسفانه جدیداً این اررور رو بهم میده ؟
     
    کد:
    Warning: fsockopen(): unable to connect to mail.domain.ir:25 (Connection timed out) in /data/www/domian.ir/public_html/administrator/components/com_mail/file/class.smtp.php on line 107 Notice: Undefined offset: 2 in /data/www/domain.ir/public_html/administrator/components/com_mail/file/loadsmtp.php on line 50


    ممنون میشم راهنمایی کنید

    البته اینم بگم که fsockopen رو سرور وقتی function_exists میکنم میگه که Enabled هست .
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۸ ۰۳:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: fsockopen timeout
    رو لوکال تست میزنی؟ یا هاستت ایران هست؟ اگر هست از پرت 26 استفاده کن ببین جواب میگیری
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۹ ۰۳:۴۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: fsockopen timeout
    (۱۳۹۱ شهريور ۲۹ ۰۳:۴۶ صبح)zoghal نوشته شده توسط:  رو لوکال تست میزنی؟ یا هاستت ایران هست؟ اگر هست از پرت 26 استفاده کن ببین جواب میگیری

    سلام مرسی صالح جان
    تست کردم بازم همین مشکلو دارم Huh
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۹ ۱۰:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    abedi98 آفلاین
    PHP/MySQL
    ***

    ارسال‌ها: 195
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۴
    اعتبار: 1
    تشکرها : 47
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: fsockopen timeout
    undefined
    __________________________________________________________________________
    ---------------------------------------------------------------------------
    خدایا ، مگر می شود تو باشی و ما تنها باشیم ؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۱ ۱۱:۴۷ صبح، توسط abedi98.)
    ۱۳۹۱ مهر ۱ ۱۱:۳۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: fsockopen timeout
    آخرش نگفتید لوکال تست می زنید یا خیر؟
    ۱۳۹۱ مهر ۲ ۰۲:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS