/
  • foreach

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی foreach
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    foreach
    سلام وقتی این کد اجرا میشه ا چاپ می شه 1 یا 2 یا 12 .
    حالا من می خوام عینا همین هم تو db بیاد
    اما وقتی نتیجه 12 میشه خود به خود 2 تا رکورد می سازه
    query رو بیرون foreach اوردم باز هم نتیجه نمیده
    کد PHP:
    $box=$_POST['check'];
    foreach (
    $box as $var)
    {
        
        echo 
    $var;
            
    $sql="insert into favor (mybox1) VALUES ('".$var."')";
    $result=mysql_query($sql);


    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۰ ۰۶:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: foreach
    خوب این خیلی بدیهیه
    وقتی که حلقه 2 بار تکرار می شه باید هم 2 رکورد ایجاد کنه
    کد PHP:
    $box $_POST['check'];
    foreach(
    $box as $var$value .= $var;
    $sql "INSERT INTO favor (mybox1) VALUES (' $value')";
    $result mysql_query($sql); 
    این رو امتحان کن شاید جواب بده...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ خرداد ۱۰ ۰۹:۵۴ عصر، توسط oia.)
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۰ ۰۷:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: foreach
    سلام و ممنون از جواب
    درست وارد db میشه اما این ارور رو می ده
    Notice: Undefined variable: value in D:\wamp\www\test\checktodb.php on line 8
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۱ ۱۰:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,775
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4852 تشکر در 2216 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: foreach
    سلام،
    چون $value .= رو هوا به متغیر value مقدار دادید.
    پوچ.= مقدار
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۲ ۰۱:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: foreach
    این بهتر نیست
    کد PHP:
    $value=explode("",$box
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ خرداد ۱۲ ۰۳:۲۹ عصر، توسط admin.)
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۲ ۰۳:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: foreach
    سلام یعنی این کد رو بدون foreach استفاده کنم یا توی fireach?
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۲ ۰۶:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: foreach
    وحید عزیز explode رو یه باره دیگه بخون Wink
    من هم اصلا هواسم نبوود Smile
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ خرداد ۱۳ ۰۹:۳۲ صبح، توسط oia.)
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۲ ۰۶:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: foreach
    پیدا کردم تابعی رو که وحید منظورش بود implode
    البته این اشتباهات ماله کاره زیاده Tongue
    کد PHP:
    $box $_POST['check'];
    $sql "INSERT INTO favor (mybox1) VALUES ('".implode($box)."')";
    $result mysql_query($sql); 
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۳ ۰۹:۳۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: foreach
    سلام ببخشید ولی من توی این مساله حسابی توی گل موندم.اگه یکی لطف کنه درم بیاره ممنون میشم
    این ارور رو می ده
    نقل قول: Notice: Array to string conversion in D:\wamp\www\test\checktodb.php on line 8

    Warning: explode() [function.explode]: Empty delimiter in D:\wamp\www\test\checktodb.php on line 8
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۳ ۰۲:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: foreach
    (۱۳۸۸ خرداد ۱۳ ۰۲:۴۲ عصر)scooter نوشته شده توسط:  سلام ببخشید ولی من توی این مساله حسابی توی گل موندم.اگه یکی لطف کنه درم بیاره ممنون میشم
    این ارور رو می ده
    نقل قول: Notice: Array to string conversion in D:\wamp\www\test\checktodb.php on line 8

    Warning: explode() [function.explode]: Empty delimiter in D:\wamp\www\test\checktodb.php on line 8

    کدتو بزار ببینیم بعد جواب کاملو بهت بدیم

    explode رو ببین Empty delimiter مشخصه دیگه یعنی چی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ خرداد ۱۳ ۰۳:۰۸ عصر، توسط Na3r.)
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۳ ۰۳:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS