• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
filter_input_array + mysql_fetch_array
#1
سلام،
1-کسی در مورد مزیت و نحوه ی استفاده ی این filter_input_array توضیح نمیده؟مخصوصا آرگوماناش.
2-این Mysql_fetch_assocجایگزین Mysql_fetch_array هستش؟یا کارش فرق داره؟
3-نمیدونم این سوالم منطقیه یا نه ولی میپرسم:ما اگه بخوایم از کار یه تایع سر در بیاریم،میتونیم کد اصلیشو در اختیار داشته باشیم؟یعنی اصلا هست یه همچین چیزی؟مثلا بیایم توابع isset و empty رو کدشو نگاه کنیم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
mysql_fetch_assoc نتیجه رو از یک ستون بعنوان یک آرایه شرکت پذیر می کشه بیرون اما mysql_fetch_array هم بعنوان یک آرایه شرکت پذیر و هم عددی یا هردوش. با مثال بخوام بگم میشه این:
کد پی‌اچ‌پی:
//just mysql_fetch_assoc
while( $row mysql_fetch_assoc( ... ) ) {
echo ( 
$row['example'] ); //OK
echo( $row[1] ); //NOT OKAY!
}

//just mysql_fetch_array
while( $row mysql_fetch_array( ... ) ) {
echo( 
$row['example'] ); //OKAY
echo( $row[1] ); //OKAY

بطور کلی mysql_fetch_array همه کارهای assoc رو انجام میده

جواب سوال اولت رو نمیدونم! سومین سوالتم از یکم بیشتر جالبه! Big Grin نمیدونم! پس شد 2 تا جواب سوالت رو نمیدونم Tongue
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback hamidreza66 hosseintdk775
#3
(۱۳۹۰ فروردین ۱۱, ۰۸:۱۰ ب.ظ)cyletech نوشته: mysql_fetch_assoc نتیجه رو از یک ستون بعنوان یک آرایه شرکت پذیر می کشه بیرون اما mysql_fetch_array هم بعنوان یک آرایه شرکت پذیر و هم عددی یا هردوش. با مثال بخوام بگم میشه این:
کد پی‌اچ‌پی:
//just mysql_fetch_assoc
while( $row mysql_fetch_assoc( ... ) ) {
echo ( 
$row['example'] ); //OK
echo( $row[1] ); //NOT OKAY!
}

//just mysql_fetch_array
while( $row mysql_fetch_array( ... ) ) {
echo( 
$row['example'] ); //OKAY
echo( $row[1] ); //OKAY

بطور کلی mysql_fetch_array همه کارهای assoc رو انجام میده

جواب سوال اولت رو نمیدونم! سومین سوالتم از یکم بیشتر جالبه! Big Grin نمیدونم! پس شد 2 تا جواب سوالت رو نمیدونم Tongue

پس شرکت پذیر یعنی با ایندکس رشته ای! باور کن معنیشو نمیدونستم.
ممنون بابت جوابای خوبت Wink

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
در مورد اولی هم همون منوال نوشته دیگه
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback
#5
(۱۳۹۰ فروردین ۱۲, ۱۲:۳۳ ق.ظ)admin نوشته: در مورد اولی هم همون منوال نوشته دیگه

این چی:
3-نمیدونم این سوالم منطقیه یا نه ولی میپرسم:ما اگه بخوایم از کار یه تایع سر در بیاریم،میتونیم کد اصلیشو در اختیار داشته باشیم؟یعنی اصلا هست یه همچین چیزی؟مثلا بیایم توابع isset و empty رو کدشو نگاه کنیم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
باید سورس توابع رو بخونه بله سورس مفسر موجود هست اما انقدر این کار غیرمنطقی که فکر نمی کنم هیچ کس تا به حال چنین کاری کرده باشه از منوال استفاده کن تا از کارکرد توابع اطلاعات لازم رو بدست بیاری
  پاسخ
تشکر شده توسط : Goback cyletech
#7
(۱۳۹۰ فروردین ۱۲, ۰۱:۳۴ ق.ظ)ramram نوشته: باید سورس توابع رو بخونه بله سورس مفسر موجود هست اما انقدر این کار غیرمنطقی که فکر نمی کنم هیچ کس تا به حال چنین کاری کرده باشه از منوال استفاده کن تا از کارکرد توابع اطلاعات لازم رو بدست بیاری
ممنون رامین جان(حرم رفتی مارو یادت نره ها Wink )
بله دیگه ! همش آخرش برمیگرده به منوال.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان