/
  • ffmpeg-php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ffmpeg-php
    نویسنده پیام
    voltan آفلاین
    حسین عزیزآبادی
    ****

    ارسال‌ها: 309
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 140
    ( 200 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #1
    ffmpeg-php
    سلام
    کسی اینجا به طور حرفه ای از ffmpeg-php استفاده کرده؟
    من برای تبدیل فایل های ویدیو و صوتی از ffmpeg روی سرور استفاده میکنم. همه قابلیت هاش اوکیه و فعلا کار ما رو داره راه میندازه.

    مسئله اینکه که ما میخوایم زمان فیلم ها رو هم بگیریم و برای این کار باید از تابع ffmpeg-php استفاده کرد که به صورت یه اکتنیشن روی پی اچ پی نصب میشه.

    مشکل اینجاست که ffmpeg-php بسیار قدیمیه و سال هاست به روز نشده و با نسخه های جدید پی اچ پی خیلی مشکل داره. روی یه سرور نصب میشه و روی یه سرور دیگه نصب نمیشه.

    میخوام بدونم تابع دیگه ای هست که مشابه این کار کنه یا اصولا روشی میشناسید که بشه با اون زمان یه فیلم رو گرفت؟
    __________________________________________________________________________
    فراگسترش
    Pi Engine - Powered By ZF2
    Pi Engine Modules
    ۱۳۹۱ شهريور ۱ ۰۲:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,775
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4852 تشکر در 2216 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ffmpeg-php
    getid3 یه همچین چیزایی داره:
    http://getid3.sourceforge.net/

    این دوتا رو هم دیدی؟:
    لینوکس و ویندوز:
    http://www.longtailvideo.com/support/for...eg-and-php
    ویندوز:
    http://www.daniweb.com/web-development/p...-using-php
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۱ شهريور ۱ ۰۳:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786 voltan
    voltan آفلاین
    حسین عزیزآبادی
    ****

    ارسال‌ها: 309
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 140
    ( 200 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ffmpeg-php
    با این کد به نتیجه رسیدم

    کد PHP:
    // Video URL
    $videofile="/path/video.flv";
    // Get ffmpeg info
    ob_start();
    passthru("ffmpeg -i \"{$videofile}\" 2>&1");
    $duration ob_get_contents();
    ob_end_clean();
    // Select output
    preg_match('/Duration: (.*?),/'$duration$matchesPREG_OFFSET_CAPTURE3);
    // 
    $arr explode(':'$matches[1][0]);
    $duration = ( $arr[0] * 60 60 ) + ( $arr[1] * 60 ) + ( $arr[2] );
    echo 
    $duration

    اون تابع passthru باید روی سرور باز باشه و بعدش هم مسیر ویدیو صحیح و کامل وارد بشه
    __________________________________________________________________________
    فراگسترش
    Pi Engine - Powered By ZF2
    Pi Engine Modules
    ۱۳۹۱ شهريور ۶ ۰۱:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786
    smt آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 9
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ خرداد ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ffmpeg-php
    چرا این کد واسه من کار نمی کنه؟
    ۱۳۹۲ خرداد ۳۰ ۰۶:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS