/
  • ffmpeg-php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی ffmpeg-php
    نویسنده پیام
    voltan آفلاین
    حسین عزیزآبادی
    ****

    ارسال‌ها: 309
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 140
    ( 200 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #1
    ffmpeg-php
    سلام
    کسی اینجا به طور حرفه ای از ffmpeg-php استفاده کرده؟
    من برای تبدیل فایل های ویدیو و صوتی از ffmpeg روی سرور استفاده میکنم. همه قابلیت هاش اوکیه و فعلا کار ما رو داره راه میندازه.

    مسئله اینکه که ما میخوایم زمان فیلم ها رو هم بگیریم و برای این کار باید از تابع ffmpeg-php استفاده کرد که به صورت یه اکتنیشن روی پی اچ پی نصب میشه.

    مشکل اینجاست که ffmpeg-php بسیار قدیمیه و سال هاست به روز نشده و با نسخه های جدید پی اچ پی خیلی مشکل داره. روی یه سرور نصب میشه و روی یه سرور دیگه نصب نمیشه.

    میخوام بدونم تابع دیگه ای هست که مشابه این کار کنه یا اصولا روشی میشناسید که بشه با اون زمان یه فیلم رو گرفت؟
    __________________________________________________________________________
    فراگسترش
    Pi Engine - Powered By ZF2
    Pi Engine Modules
    ۱۳۹۱ شهريور ۱ ۰۲:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,749
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 96
    تشکرها : 2160
    ( 4780 تشکر در 2175 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: ffmpeg-php
    getid3 یه همچین چیزایی داره:
    http://getid3.sourceforge.net/

    این دوتا رو هم دیدی؟:
    لینوکس و ویندوز:
    http://www.longtailvideo.com/support/for...eg-and-php
    ویندوز:
    http://www.daniweb.com/web-development/p...-using-php
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    کسی که دین را با شخصیت ها بشناسد، همان شخصیت ها او را از دین خارج می سازند. امام صادق (ع)

    یادمون نره اون جلبک هایی که موقع اشغال افغانستان میگفتن حالا که آمریکا اومده چند سال دیگه افغانستان بهشت منطقه میشه...
    سلام بهشت منطقه!
    ۱۳۹۱ شهريور ۱ ۰۳:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786 voltan
    voltan آفلاین
    حسین عزیزآبادی
    ****

    ارسال‌ها: 309
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 140
    ( 200 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: ffmpeg-php
    با این کد به نتیجه رسیدم

    کد PHP:
    // Video URL
    $videofile="/path/video.flv";
    // Get ffmpeg info
    ob_start();
    passthru("ffmpeg -i \"{$videofile}\" 2>&1");
    $duration ob_get_contents();
    ob_end_clean();
    // Select output
    preg_match('/Duration: (.*?),/'$duration$matchesPREG_OFFSET_CAPTURE3);
    // 
    $arr explode(':'$matches[1][0]);
    $duration = ( $arr[0] * 60 60 ) + ( $arr[1] * 60 ) + ( $arr[2] );
    echo 
    $duration

    اون تابع passthru باید روی سرور باز باشه و بعدش هم مسیر ویدیو صحیح و کامل وارد بشه
    __________________________________________________________________________
    فراگسترش
    Pi Engine - Powered By ZF2
    Pi Engine Modules
    ۱۳۹۱ شهريور ۶ ۰۱:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786
    smt آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 9
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ خرداد ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: ffmpeg-php
    چرا این کد واسه من کار نمی کنه؟
    ۱۳۹۲ خرداد ۳۰ ۰۶:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS