• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fckfinder
#1
سلام همگی خوبین ..... خیلی ممنون منم خوبم
همون طور که می دونین اگه بخوایم filemanager ادیتور ckeditor رو فعال کنیم باید ckfinder رو نصب کنیم
اما در فایل config این ckfinder یه تابع هست به نام CheckAuthentication .
کد پی‌اچ‌پی:
function CheckAuthentication()
{
    
// WARNING : DO NOT simply return "true". By doing so, you are allowing
    // "anyone" to upload and list the files in your server. You must implement
    // some kind of session validation here. Even something very simple as...

    // return isset($_SESSION['IsAuthorized']) && $_SESSION['IsAuthorized'];

    // ... where $_SESSION['IsAuthorized'] is set to "true" as soon as the
    // user logs in your system.
    // To be able to use session variables don't forget to add session_start().

    
return true;

همین طور که میبینین نوشته اگر ture بشه همه کاربرها اجازه دسترسی به فایل های سرور رو دارن ، پس یه تصدیق هویت کوچیک هم که شده بنویسید

اما سوال
این ادیتور فقط در صفحه ادمین هست و مدیر سایت بعد از اعتبار سنجی این صفحه رو می بینه . پس آیا باز هم نیازه که ما اینجا یک تصدیق هویت بنویسیم یا دیگه نیازی نیست
(بعد از روزها برم یکم بخوابم)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام. اگر فقط باید مدیر به فایل منیجر دسترسی داشته باشه و این فایل منیجر فقط بعد از authenticate شدن مدیر نشون داده می‌شه، خب نه.

یعنی در حقیقت شما قبل از این‌که بخواید به این‌جا برسید احراز هویت کردید یعنی از قبل به این کامنت‌ها عمل کردید
upservers.net Profesional Internet Solutions
هاست + ریسلر لینوکس
خدا رو شکر این سروری که گرفتم Uptime نسبتا قابل قبولی داره.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
باید بزارید. چون تا جایی که من می دونیم این قسمت یه لینک جدایی رو داره و هر کی داشته باشه می تونه وارد بشه
  پاسخ
تشکر شده توسط : smhnaji
#4
آها! خب اینم می‌شه Wink !
(شرمنده، فکر می‌کنم سوال رو درست متوجه نشدم و جواب دادم!)
خدا رو شکر که مشکلی پیش نیومد

ممنون از admin
upservers.net Profesional Internet Solutions
هاست + ریسلر لینوکس
خدا رو شکر این سروری که گرفتم Uptime نسبتا قابل قبولی داره.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
خیلی ممنون . پس حالا مشکل شد دوتا
سیستم با فریم ورک نوشته شده (ci) و ckeditor در خارج از فریم ورکه .
پس از توابع داخلی فریم ورک هم نمیشه استفاده کرد
من می نویسم (مثلا)
$_SESSION['IsAuthorized']
ولی ارور می ده
به نظر شما چاره چیسته؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
شما باید از افزونه هایی مثل ckfinder استفاده کنید.
من مدتها بود که دنبال یه راه حل برای آپلود عکس توی ckeditor بودم.هرچی گشتم مشکل حل نشد خیلی از افزونه ها هم پولی بودن.بالاخره مشکلم با این فیلم آموزشی حل شد.توصیه میکنم اگه شما هم مشکل منو دارید حتما این فیلم آموزشی رو دانلود کنید.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
$_SESSION['IsAuthorized'] یه مثاله. باید تو اون تابع کاربر رو اعتبار سنجی کنی و یا true برگردونی یا false
تو سیستمت که با ci نوشته شده چه جوری کاربر رو اعتبار سنجی میکنی؟ همین کارو تو این تابع هم انجام بده.
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان