/
  • fckfinder

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی fckfinder
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    fckfinder
    سلام همگی خوبین ..... خیلی ممنون منم خوبم
    همون طور که می دونین اگه بخوایم filemanager ادیتور ckeditor رو فعال کنیم باید ckfinder رو نصب کنیم
    اما در فایل config این ckfinder یه تابع هست به نام CheckAuthentication .
    کد PHP:
    function CheckAuthentication()
    {
        
    // WARNING : DO NOT simply return "true". By doing so, you are allowing
        // "anyone" to upload and list the files in your server. You must implement
        // some kind of session validation here. Even something very simple as...

        // return isset($_SESSION['IsAuthorized']) && $_SESSION['IsAuthorized'];

        // ... where $_SESSION['IsAuthorized'] is set to "true" as soon as the
        // user logs in your system.
        // To be able to use session variables don't forget to add session_start().

        
    return true;

    همین طور که میبینین نوشته اگر ture بشه همه کاربرها اجازه دسترسی به فایل های سرور رو دارن ، پس یه تصدیق هویت کوچیک هم که شده بنویسید

    اما سوال
    این ادیتور فقط در صفحه ادمین هست و مدیر سایت بعد از اعتبار سنجی این صفحه رو می بینه . پس آیا باز هم نیازه که ما اینجا یک تصدیق هویت بنویسیم یا دیگه نیازی نیست
    (بعد از روزها برم یکم بخوابم)
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۲ ۰۹:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    smhnaji آفلاین
    سید محمد حسن ناجی
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۳
    اعتبار: 2
    تشکرها : 61
    ( 90 تشکر در 53 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: fckfinder
    سلام. اگر فقط باید مدیر به فایل منیجر دسترسی داشته باشه و این فایل منیجر فقط بعد از authenticate شدن مدیر نشون داده می‌شه، خب نه.

    یعنی در حقیقت شما قبل از این‌که بخواید به این‌جا برسید احراز هویت کردید یعنی از قبل به این کامنت‌ها عمل کردید
    __________________________________________________________________________
    upservers.net Profesional Internet Solutions
    هاست + ریسلر لینوکس
    خدا رو شکر این سروری که گرفتم Uptime نسبتا قابل قبولی داره.
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۲ ۱۰:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: fckfinder
    باید بزارید. چون تا جایی که من می دونیم این قسمت یه لینک جدایی رو داره و هر کی داشته باشه می تونه وارد بشه
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۲ ۱۱:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : smhnaji
    smhnaji آفلاین
    سید محمد حسن ناجی
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۳
    اعتبار: 2
    تشکرها : 61
    ( 90 تشکر در 53 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: fckfinder
    آها! خب اینم می‌شه Wink !
    (شرمنده، فکر می‌کنم سوال رو درست متوجه نشدم و جواب دادم!)
    خدا رو شکر که مشکلی پیش نیومد

    ممنون از admin
    __________________________________________________________________________
    upservers.net Profesional Internet Solutions
    هاست + ریسلر لینوکس
    خدا رو شکر این سروری که گرفتم Uptime نسبتا قابل قبولی داره.
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۳ ۱۲:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: fckfinder
    خیلی ممنون . پس حالا مشکل شد دوتا
    سیستم با فریم ورک نوشته شده (ci) و ckeditor در خارج از فریم ورکه .
    پس از توابع داخلی فریم ورک هم نمیشه استفاده کرد
    من می نویسم (مثلا)
    $_SESSION['IsAuthorized']
    ولی ارور می ده
    به نظر شما چاره چیسته؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۳ ۰۱:۱۰ صبح، توسط scooter.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۳ ۰۱:۰۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    8908183 آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ تير ۲۹
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: fckfinder
    شما باید از افزونه هایی مثل ckfinder استفاده کنید.
    من مدتها بود که دنبال یه راه حل برای آپلود عکس توی ckeditor بودم.هرچی گشتم مشکل حل نشد خیلی از افزونه ها هم پولی بودن.بالاخره مشکلم با این فیلم آموزشی حل شد.توصیه میکنم اگه شما هم مشکل منو دارید حتما این فیلم آموزشی رو دانلود کنید.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مهر ۱۷ ۰۵:۴۶ عصر، توسط undefined.)
    ۱۳۹۳ مهر ۱۶ ۱۲:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    itstaghi آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 144
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ مرداد ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 72
    ( 88 تشکر در 58 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: fckfinder
    $_SESSION['IsAuthorized'] یه مثاله. باید تو اون تابع کاربر رو اعتبار سنجی کنی و یا true برگردونی یا false
    تو سیستمت که با ci نوشته شده چه جوری کاربر رو اعتبار سنجی میکنی؟ همین کارو تو این تابع هم انجام بده.
    ۱۳۹۳ مهر ۱۷ ۰۴:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS