/
  • exp_

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی exp_
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    exp_
    چرا در user_guide نوشته هر جدولی که قراره ساخته بشه باید یه exp ابتدای نام جدول باشه این کار به چه دردی می خوره؟
    بعدش هم گفته احمقانه است اگر این اسم از 64 کارکتر بیشتر شودBig Grin
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۵:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: exp_
    دقیقا بگو این مطلب رو کجا نوشته. لینک بزار
    ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۸:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: exp_
    نقل قول: Database Table Names
    Any tables that your add-on might use must use the 'exp_' prefix, followed by a prefix uniquely identifying you as the developer or company, and then a short descriptive table name. You do not need to be concerned about the database prefix being used on the user's installation, as CodeIgniter's database class will automatically convert 'exp_' to what is actually being used.
    اینم لینک
    http://codeigniter.com/user_guide/genera...guide.html
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱ ۰۱:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: exp_
    اجباری وجود نداره شما می تونید بدون پیشوند از هم از کلاس دیتابیس استفاده کنید
    اما خوبه برای جدول های شما که یه پیشوند داشته باشید.
    اینجا یکم اومده بگه ما هم بلدیم Big Grin
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱ ۰۹:۴۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS