/
  • div

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی div
    نویسنده پیام
    esteftaats آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 26
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 15
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    div
    سلام دوستان.

    این عکس رو ببینین :
    [تصویر:  BxWc.jpg]

    ما 2 تا div داریم : div مادر و div فرزند.

    منتها اون div که کوچیکتره ، div مادر هستش

    و به div فرزند opacity یا rgba داده شده که div مادر هم با اینکه زیر هستش دیده میشه.

    مشکل اینه که نمی دونم چجوری باید پیاده سازیش کرد با css!
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ شهريور ۷ ۰۹:۳۰ عصر، توسط esteftaats.)
    ۱۳۹۳ شهريور ۷ ۱۰:۳۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: div
    دلیل اینکه عنصر والد کوچکتر از عنصر فرزنده چیه؟
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ شهريور ۷ ۱۰:۵۵ عصر، توسط Maysam.m.)
    ۱۳۹۳ شهريور ۷ ۱۰:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : esteftaats
    esteftaats آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 26
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 15
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: div
    (۱۳۹۳ شهريور ۷ ۱۰:۵۳ عصر)Maysam.m نوشته شده توسط:  دلیل اینکه عنصر والد کوچکتر از عنصر فرزنده چیه؟

    دلیلش اینه که بطور معمول عنصر فرزند (کوچکتر) روی عنصر والد (بزرگتر) هستش اما من می خوام عنصر بزرگتر روی عنصر کوچکتر باشه و به عنصر بزگرتر rgba بدم که عنصر کوچتر در زیرش نشون داده بشه.

    به خاطر همین می خوام عنصر فرزند بزرگتر از ععنصر والد باشه که بیاد رو.
    ۱۳۹۳ شهريور ۸ ۰۹:۴۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    AlirezaHS آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 270
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ مرداد ۱۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 82
    ( 26 تشکر در 25 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: div
    سلام دوست عزیز
    اگه ویژگی position در CSS رو خوب بفهمی و چندتا مثال ازش ببینی می تونی کارتو انجام بدی. اگه بازم متوجه نشدی بگو تا یک مثالی بنویسم.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۳ شهريور ۸ ۱۱:۴۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : esteftaats
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS