• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
delete در gridview
#1
سلام دوستان
وقتی می خوام توی gridview حدف کنم میره به آدرس item/delete/1 و دیگه از post استفاده نمی کنه
چطور می تونم درستش کنم
ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد بزار برادر
کد بزار که بتونیم کمک کنیم
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
سلام
ببخشید که دیر پیگیری کردم، مرخصیم تموم شد و مجبور شدم برم
ولی توی این مدت متوجه یه چیزی شدم، بعد از کاری که با assetManager کردم این مشکلات به وجود اومد، بعدا که درسترسی به اینترنت نداشتم، رفتم پروژه رو توی یه سیستم دیگه اجرا کردم دیدم بدون مشکل کار می کنه
الان هم مشکلی که پیش اومده اینه که توی view ها جای footer با slider عوض می شه ولی فقط روی سیستم خودم اینجوری
نمی دونم چرا اینجوری شده، یکارش باید کرد؟
ممنون
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
باید حدس بزنیم چی کد زدی؟؟؟؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
آخه یه چیزی میگید ها
کد کجا رو بذارم که شما رضایت بدی؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نقل قول:الان هم مشکلی که پیش اومده اینه که توی view ها جای footer با slider عوض می شه ولی فقط روی سیستم خودم اینجوری
دوستان چیکار باید کنم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:آخه یه چیزی میگید ها
کد کجا رو بذارم که شما رضایت بدی؟

دوست عزیز بهتره کد هاتون رو در خود کامنت و داخل تگ پی اچ پی قرار بدین
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
مرد حسابی باید حدس بزنیم چی نوشتی و مشکل چی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟
خب کجا درست کار نمی کنه؟
کد همونجا رو بزار
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : mkj


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان