/
  • curl - auto poster

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی curl - auto poster
    نویسنده پیام
    HiddeN آفلاین
    13
    ***

    ارسال‌ها: 71
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 336
    ( 74 تشکر در 30 ارسال )
    ارسال: #1
    curl - auto poster
    سلام .

    میخوام به عنوان اولین پروژه ام یه auto poster برای انجمن ها با استفاده از curl library بنويسم .

    میخواستم یه ایده ی کلی به من بدید و اگر نکته مهمی توی این ضمینه به ذهنتون رسید به من بگید تا شروع کنم به نوشتن و اگر به مشکل برخوردم ( که حتما میخورم ) بیام اینجا و سوالات رو مطرح کنم -

    به صورت کلی باید اینجوری باشه که اول با یوزر و پسورد لوگین میکنیم بعد به قسمت ارسال در بخش مورد نظر میریم و پست رو ارسال میکنیم . فرض کنید این کار رو میخوام روی فروم phpBB انجام بدم

    کسی در این زمینه تجربه ای داره ؟

    پیشاپیش ممنون Heart
    ۱۳۸۸ دي ۱۱ ۰۴:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: curl - auto poster
    ما بیشتر به اینا میگیم spam ها
    هیچ‌ انجمنی دوست نداره که یه روبات واسش پست بفرسته
    ۱۳۸۸ دي ۱۱ ۰۴:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    HiddeN آفلاین
    13
    ***

    ارسال‌ها: 71
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 336
    ( 74 تشکر در 30 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: curl - auto poster
    حالا هر چی شما اسمش رو میزای وحید جان -
    منم زیاد از اسپم و این کار خوشم نمیاد اما دوست دارم نحوه ی کار کردن این چیزا ها رو یاد بگیرم و باهاشون کار کنم -

    نمیخواید بیشتر کمکم کنید ؟
    ۱۳۸۸ دي ۱۱ ۰۴:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: curl - auto poster
    خب مشخص هست که اید از curl استفاده‌ کنی. برای اینکار باید login‌‌ کنی و بعدش سرور کوکی هایی رو بهت میده. حالا تو این کوکی (که مشخص کننده لاگین بودنت هست) رو یه جایی ذخیره می کنی. و بعد اطلاعات برای پست رو به همراه کوکی به سرور ارسال می کنی
    ۱۳۸۸ دي ۱۱ ۰۹:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : HiddeN
    HiddeN آفلاین
    13
    ***

    ارسال‌ها: 71
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 336
    ( 74 تشکر در 30 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: curl - auto poster
    ممنون - یه کدی نوشتم که جواب نداد امشب باز بیشتر روش کار میکنم اگر به جایی نرسیدم کد رو قرار میدم تا ببینید مشکل چیه .
    ۱۳۸۸ دي ۱۲ ۰۸:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    HiddeN آفلاین
    13
    ***

    ارسال‌ها: 71
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 336
    ( 74 تشکر در 30 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: curl - auto poster
    اینم کد ما :

    کد PHP:
    <?php

    $loginurl 
    "http://127.0.0.1/CMS/phpBB3/ucp.php?mode=login";
    $username "myusername";
    $password "mypassword";
    $postdata "username=$username&password=$password&login=%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF";
    $cookies rand(); // generate random cookies file in /tmp - bcoz with every refresh the login will fail - so ...

    $ch curl_init();
    curl_setopt($chCURLOPT_URL$loginurl);
    curl_setopt($chCURLOPT_COOKIEFILE'/tmp/'.$cookies.'.txt');
    curl_setopt($chCURLOPT_COOKIEJAR'/tmp/'.$cookies.'.txt');
    curl_setopt($chCUROPT_RETURNTRANSFER1);
    curl_setopt($chCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);
    curl_setopt($chCURL_HEADER0);
    curl_setopt($chCURLOPT_POST1);
    curl_setopt($chCURLOPT_POSTFIELDS$postdata);
    $resutl curl_exec($ch);


    // Start Posting

    $posturl "http://127.0.0.1/CMS/phpBB3/posting.php?mode=post&f=2";
    $ch curl_init();
    $postdata = array(
        
    "icon" => 6,
        
    "subject" => "yup1zbabe",
        
    "message" => "somethingjustfortestyouknow!",
        
    "attach_sig" => "on",
        
    "topic_type" => 0,
        
    "topic_time_limit" => 0,
        
    "post" => "ارسال"
    );
    curl_setopt($chCURLOPT_URL$posturl);
    curl_setopt($chCURLOPT_COOKIEFILE'/tmp/'.$cookies.'.txt');
    curl_setopt($chCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
    curl_setopt($chCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);
    curl_setopt($chCURLOPT_POST1);
    curl_setopt($chCURLOPT_POSTFIELDS$postdata);
    $result curl_exec($ch);
    print 
    $result;

    curl_close($ch);

    ?>

    خیلی باهاش ور رفتم خیلی هم فکر کردم اما به جای خاصی نرسیدم - مشکل اینه که لوگین میکنه بعد لوگین phpBB به اين صورت هست كه يك پیغام میده و redirect ميشه به صفحه ای اصلی الان این کد همین کا رو انجام میده به صفحه ای اصلی هم redirect ميشه اما همونجا متوقف ميشه و كار خاصي انجام نميده -
    ( چند روزیه بدجوری مخم رو مشغول کرده Big Grin )

    ممنون میشم کمک کنید
    ۱۳۸۸ دي ۱۴ ۰۷:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: curl - auto poster
    از ویندوز استفاده می کنی؟
    ۱۳۸۸ دي ۱۴ ۰۷:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    HiddeN آفلاین
    13
    ***

    ارسال‌ها: 71
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 336
    ( 74 تشکر در 30 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: curl - auto poster
    خير - Ubuntu 8.10
    ۱۳۸۸ دي ۱۴ ۰۷:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: curl - auto poster
    خودت روی کامپیوتر خودت یه اسکریپت الکی بساز که با ساختاری که فرض کردی مناسب باشه بعد ببین درست کار می کنه یا نه
    ۱۳۸۸ دي ۱۴ ۱۰:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 181
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: curl - auto poster
    باید form_token را هم لحاظ کنی. Big Grin
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۱۲:۰۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS