/
  • construct__

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی construct__
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    construct__
    سلام سوال من اینه .چه زمانی از construct__ باید استفاده کرد و چه زمانی نباید کرد(استفاده)!!
    یه سوال دیگه تو جاوا اسکریپت اگه توی یه تابع یه متغیر رو تعریف کنیم .فقط از درون همون تابع اون متغیر معتبره(متغیر محلی).ایا این مورد در php هم صدق میکنه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ فروردين ۶ ۰۲:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,780
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: construct__
    سلام،
    زمان و جای خاصی نداره... معمولاً برای Prepare کردن اطلاعات، متغیر ها و اختصاص فضای خام در حافظه... استفاده میشه(بصورت خودکار) در زمانی که کلاس فراخوانی/Load بشه.
    در مورد سوال دوم بله، در اکثر زبانها هم همینطوره. در PHP از روش global استفاده میشه.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ مرداد ۱۴ ۱۲:۳۷ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۶ ۱۱:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: construct__
    بازم من اینو تازه الان دیدم Big Grin
    سازنده یا همون چیزی که درموردش سئوال پرسیده شده متدی است (دراغلب زبان های برنامه نویسی شی گرا) هم نام با نام کلاس که هیچ خروجی خاصی رو نداره.
    وضیفه اصلی سازنده مقدار دهی اولیه به متغییر های private داخل کلاس و یا احیانا انجام یکسری کاری خاص برای کاربر زمانی که داره از کلاس نیو میکنه هت.
    البته یکسری کارا هم هست که خودش تو حافظه به صورت خودکار انجام میده. هر کلاس به صورت خودکار (معمولا) یک سازنده داره که شما بنویسید چه ننویسید اون اجرا میشه. اوم سازنده یکسری کاراهای حافظه ( اگه اشتباه نکنم تنظیم اشاره گر ها و...) رو انجام میده.
    بخاطر همین هم هروقت سازنده private شه دیگه نمیشه از اون کلاس آبجکت گرفت ( به نظرتون پرایویت بودن سازنده کجات به درد میخوره؟)
    تمامی مطالب در تایید و ادامه مطالب یوشا ی عزیز ارائه شد.
    Smile
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ تير ۳۱ ۱۲:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y cyletech
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,780
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: construct__
    نقل قول: به نظرتون پرایویت بودن سازنده کجات به درد میخوره؟
    در PHP 5.0.x که خطا میداد... ولی بنظرم بیشتر برای Singleton و کلاسهای تودرتو استفاده میشه. Smile
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ تير ۳۱ ۰۱:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alimokhlesi
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS