• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
construct__
#1
سلام سوال من اینه .چه زمانی از construct__ باید استفاده کرد و چه زمانی نباید کرد(استفاده)!!
یه سوال دیگه تو جاوا اسکریپت اگه توی یه تابع یه متغیر رو تعریف کنیم .فقط از درون همون تابع اون متغیر معتبره(متغیر محلی).ایا این مورد در php هم صدق میکنه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام،
زمان و جای خاصی نداره... معمولاً برای Prepare کردن اطلاعات، متغیر ها و اختصاص فضای خام در حافظه... استفاده میشه(بصورت خودکار) در زمانی که کلاس فراخوانی/Load بشه.
در مورد سوال دوم بله، در اکثر زبانها هم همینطوره. در PHP از روش global استفاده میشه.
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
بازم من اینو تازه الان دیدم Big Grin
سازنده یا همون چیزی که درموردش سئوال پرسیده شده متدی است (دراغلب زبان های برنامه نویسی شی گرا) هم نام با نام کلاس که هیچ خروجی خاصی رو نداره.
وضیفه اصلی سازنده مقدار دهی اولیه به متغییر های private داخل کلاس و یا احیانا انجام یکسری کاری خاص برای کاربر زمانی که داره از کلاس نیو میکنه هت.
البته یکسری کارا هم هست که خودش تو حافظه به صورت خودکار انجام میده. هر کلاس به صورت خودکار (معمولا) یک سازنده داره که شما بنویسید چه ننویسید اون اجرا میشه. اوم سازنده یکسری کاراهای حافظه ( اگه اشتباه نکنم تنظیم اشاره گر ها و...) رو انجام میده.
بخاطر همین هم هروقت سازنده private شه دیگه نمیشه از اون کلاس آبجکت گرفت ( به نظرتون پرایویت بودن سازنده کجات به درد میخوره؟)
تمامی مطالب در تایید و ادامه مطالب یوشا ی عزیز ارائه شد.
Smile
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط : Y.P.Y cyletech
#4
نقل قول: به نظرتون پرایویت بودن سازنده کجات به درد میخوره؟
در PHP 5.0.x که خطا میداد... ولی بنظرم بیشتر برای Singleton و کلاسهای تودرتو استفاده میشه. Smile
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alimokhlesi


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان