/
  • combobox

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی combobox
    نویسنده پیام
    golroze آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    combobox
    php:

    dar combobox man in ghete code ra neveshtam,ke amal insert to jadval ra anjam mide vali dar form
    neshon nemide ke be sorte pish farz khodesh roe form neshon mide:
    کد PHP:
    <select name="s1" id="s1" >  
                  <
    option  value="1"<?php if( $row['s1']=='1'){echo 'selected';} ?>>کارشناسی</option>

     <option  value="2"<?php if( $row['s1']=='2'){ echo 'selected';}?>>کارشناسی ارشد</option>
                  <option value="3"<?php if( $row['s1']=='3'){echo 'selected';}?>>دکترا</option>
                  <option value="4"<?php if( $row['s1']=='4'){echo 'selected';}?>>فوق دکترا</option>
                </select> 
    man doctora select mikonam,toe jadval doctora save mishe vali vaghti be form barmigardam

    karshenasi ra neshonam mide?shoma begid ke kojae in ghete code ra bayad eslah konam
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۰۴:۲۵ عصر، توسط golroze.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۱۱:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,024
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2715 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: combobox
    یک سوال؟
    شما با فریم ورک Codeigniter کد میزنید که توی این بخش تاپیک زدید ؟

    نکته بعدی چون شما برای کارشناسی ارشد یک سلکت زدید پشتش .
    کد:
    <option selected="selected" value="2"<?php if( $row['s1']=='2'){ echo 'selected';}?>>کارشناسی ارشد</option>
    تغییر بده به
    کد:
    <option  value="2"<?php if( $row['s1']=='2'){ echo 'selected';}?>>کارشناسی ارشد</option>

    بعدم فارسی بنویسDodgy
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۱۲:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    golroze آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مرداد ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: combobox
    منم یک سوال دارم بخش php,mysqlاین سایت کجاست؟
    این جوابی که به سوال من دادید رو من اول انجام دادم اما جواب نداده نبود .در کل ممنون از راهنماییتون
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۰۷:۰۷ عصر، توسط golroze.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۹ ۰۶:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS